Yardım Mi wifi 3c

Spammer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note3
Konular
1
Merhaba bugun n11 den aldigim wifi3c router modem geldi. Lakin hicbir dil secenegi desteği yok. Heryer ip den girince cince. Mi wifi app programinida kurdum ordada da wifi görmüyor modemi. Sastim kaldim youtubeden videolar izliyorim sonuc yine aynı..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba bugun n11 den aldigim wifi3c router modem geldi. Lakin hicbir dil secenegi desteği yok. Heryer ip den girince cince. Mi wifi app programinida kurdum ordada da wifi görmüyor modemi. Sastim kaldim youtubeden videolar izliyorim sonuc yine aynı..
Cihazın İngilizce Firmware'i varmı önce onu araştırın. Satıcı mutlaka bunu belirtmiştir, onlardan yardım alın. Eğer onlar Çince dil diye yazdılarsa ve eğer daha önce araştırdıysanız ama yoksa yapacak birşey yok.
Çince kullanmaya devam edecekseniz resetlemeyi bir deneyin. Notebook yada PC'yi direkt router'a bağlayın, otomatik olarak Browser açılıp giriş yapması gerekiyor. Çince olacak tabi.
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

Spammer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla dedigin gibi kolay degil hicde reset tusu bile yok modemde tek tus yok. Tek ışık var. Ip giriyorsun orda kaliyosun

Oyla:
Üst Alt