Yardım Mi video uygulaması arka plan çalışma ve batarya tüketimi

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro 128gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba redmi note 9 pro kullanıyorum batarya analizine baktığımda(gsam monitor) mi video uygulamasını kullanmadığım halde sürekli arka planda çalıştığı görülüyor. Telefon 50 dakika açıksa bu uygulamada arka planda aynı süre çalışmış. Miui tools ile arka plan çalışmasını kapattım, bildirimler kapalı. Önbelleği temizledim işe yaramadı. Uygulamanın sadece depolama izni açık ancak tetikleyicisini bulamıyorum. Cihaz bootloader kapalı orjinal global rom yüklü. Bu sorunla karşılaşan var mı? Medya taraması yapıyor desem değil, uygulamayı hiç kullanmıyorumda. Çözüm bulamazsam devre dışı bırakıp 3. Parti uygulama kullanacağım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeleri kaldırın.
sorun sadece mi videoda değilmiş, temalar vs tüm uygulamalarda oluyor. yabancı sitelerde de araştırdım kimse ne olduğunu çözebilmiş değil, android 9 ve sonrasında "video on" adı altında bir güç tüketim profili var. bazısı arka plan reklam oynatma diyor bazısı kamera demiş ortada kesin bir şey yok. tüketim yapan uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtladım anca bu şekilde çözebildim.

Oyla:
Üst Alt