Haber Mi ve RedMi Markaları Ayrıldı

Redmi serisi şimdi ayrı bir Xiaomi markası olarak yoluna devam edecek. Sebep pozisyonlamada: Redmi markası başlangıçta düşük kaliteli modeller için, Mi serisi ise Amiral gemileri için tasarlanmıştı. Redmi ve Mi dağıtım modellerinde farklılık gösteriyor, Birçok ülkede Redmi online mağazalar aracılığıyla dağıtılıyor. Aksine Mi serisi, perakende ağında yaygın olarak temsil edilmektedir. Aslında şimdiye kadar, Mi ve Redmi ayrı ayrı varlığını sürdürdüler, ancak şimdi şirket aralarında net bir sınır çizmeye karar verdi.

Ek olarak;
Xiaomi yeni Redmi akıllı telefonunu 10 Ocak'ta sunacak!

Bugün Xiaomi şirketi, yeni bir akıllı telefon olan Redmi'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İlk kez 48 megapiksel kamera kullanılan telefon olacağı ve Xiaomi Redmi Pro 2 olduğu iddia edilen cihaz da 48 megapiksel Sony IMX586 sensör ya da 48 megapiksel Samsung ISOCELL GM1 sensör kullanılacağı söyleniyor. Sunum 10 Ocak'ta gerçekleşecek

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Xiaomi'yi az buçuk bilenler için bu karışıklık (hakikaten karışık) önemli değil fakat hiç bilmeyen birisi için bu durum gerçekten rezillik... Yıllar önce telefon almaya niyetlendiğimde; Samsung'un yumurta tasarımları ve envayi çeşit modelinin olmasından dolayı tiksindim ve bir daha o tarafa yönelmedim... Xiaomi'ye baktığım dönemde bu kadar karışık bir ürün gamının (Redmi, Mi, Mix, Max, Note, A1, A2, S2, Pro, Poco, Lite mite vs.) olması beni de "belki" bu markadan soğutabilirdi... Ama o dönemdeki fayda fiyat eğrisinin çok çok iyi olması, belkide çoğu şeyin üzerine sünger çekebiliyor...

* * *

Anlaşılıyor ki; yakın, zamanda da bu ürün gamının sadeleşme ihtimali görünmüyor.

Son düzenleme:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi'yi az buçuk bilenler için bu karışıklık (hakikaten karışık) önemli değil fakat hiç bilmeyen birisi için bu durum gerçekten rezillik... Yıllar önce telefon almaya niyetlendiğimde; Samsung'un yumurta tasarımları ve envayi çeşit modelinin olmasından dolayı tiksindim ve bir daha o tarafa yönelmedim... Xiaomi'ye baktığım dönemde bu kadar karışık bir ürün gamının (Redmi, Mi, Mix, Max, Note, A1, A2, S2, Pro, Poco, Lite mite vs.) olması beni de "belki" bu markadan soğutabilirdi... Ama o dönemdeki fayda fiyat eğrisinin çok çok iyi olması, belkide çoğu şeyin üzerine sünger çekebiliyor...

* * *

Anlaşılıyor ki; yakın, zamanda da bu ürün gamının sadeleşme ihtimali görünmüyor.
İşte böyle bölünerek sadeleşmeye çalışıyor olabilirler hocam:)

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Güncelleme olarak bi etkisi olur mu acaba yoksa gene aynı yazılımcılarla işe devam mı?

Üst Alt