Yardım Mi (unlock Yazılı) Ekranında Sürekli Reset Atma Problemi

halilhyz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Mi5splus
Yaş
29
Konum
Kırıkkale
Katılım
16 Aralık 2017
Konular
1
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Telefon mi5s Plus şarj%0'a yaklaşınca telefon kapandı ardından şarja taktım. mi ekranı (unlocked yazılı kısım) geliyor ardından tekrar kapanıp açılıyor sürekli bu durum tekrar ediyor..
Kablo ve adaptör değişmeme rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadım. Yalnızca FASTBOOT modu açılıyor fakat rom yükleyemiyorum .Mi flash ile Natrium yazan 1.6 gb lık developer stock rom kurayım dedim. kurulum esnasında succesfly yazıyor (104 saniye falan sürüyo) fakat ondan sonra usb bağlantı kopma sesi geliyor telefon yine dediğim gibi başa sarıyo reset atıp duruyor..
buna nasıl bir çare bulabilirim.

--Ayriyetten qualcomm port driver'ını aygıt yöneticisinde bulamadım. Miflash yüklerkende kurmadı değişik bir yöntemle aygıt yöneticisine android bağdaştırıcı olarak ekledim acaba Rom'u bu yüzden mi kuramıyorum ama dediğim yöntemden sonra reflesh'e basınca telefonu buldu fakat yinede şüphelerim var.. Port driverını güzelce kuracağım bir link varmı acaba önce driver yazılımı yenileyip tekrar rom atmayı deneyim olmazsa siz başka bir çözüm önerirseniz onu deneriz..
 
Üst Alt