- Adım
- Lanet
- Cihazım
- Note 13 pro
- Konular
- 0
Çin menşeli redmi note 13 pro 5g için bootloaderı açmanın yolu yok mu, yetkili hesap dışında?
mediatek ise cihazın yukarıdaki videyu deneÇin menşeli redmi note 13 pro 5g için bootloaderı açmanın yolu yok mu, yetkili hesap dışında?
Snapdragon işlemcisi varmediatek ise cihazın yukarıdaki videyu dene
Bende arıyorum bulamıyorum sanırım açılmıyor hocam.Çin menşeli redmi note 13 pro 5g için bootloaderı açmanın yolu yok mu, yetkili hesap dışında?
Tr nosu ile alınan çin hesabıyla denediniz mi hocam?Bende arıyorum bulamıyorum sanırım açılmıyor hocam.
Çin hesabı alamadım hocam, güvenlik kodu hatası veriyor sürekli.Tr nosu ile alınan çin hesabıyla denediniz mi hocam?
Bende redmi note 14 4 g var yüklesem sorun olmaz mı denediniz miMedyaları görmek için kayıt olmalısınızşu videoyu izleyerek açabildim bootloader kilidini ama global roma daha geçmedim. artık hata vermemesi lazım mantıken
Kilidi açtıktan sonra kendi kendine kapanıyor muBende redmi note 14 4 g var yüklesem sorun olmaz mı denediniz mi
Fake romdan manual olarak yükleme yapılmıyor bende öyleydi Redmi Note 13 Pro 5G Garnet Çin model.Snapdragon işlemcili çin menşeli note 13 proda romun ismini değiştirerek fake romdan kurtulma işlemini yapan ve başarılı olan var mı? Bende fake rom var, bootloader da açılmıyor bari çin romuna geçeyim de güncelleme alsın telefon
Hocam benim şebeke zaten gidecek ve direnç işlemi yaptıracağım büyük ihtimal, mi asistan ile güncelleme yapsam sonrasında direnç ile şebeke sorunu çözülmez miFake romdan manual olarak yükleme yapılmıyor bende öyleydi Redmi Note 13 Pro 5G Garnet Çin model.
Mi asistan ile PC den güncelleme yapıyor ama sakın yapmayın modem dosyası değişeceği için şebekeniz gidecektir.
Ben yaptım ve şebeke gitti yetkili hesap ile Çin rom yüklendi şebeke geldi oto güncelleme de alıyor. Çin romda Türkçe dil yok benim için çok önemli değil.
Fake romda kullanmanızı tavsiye ederim çünkü yetkili fiyatları yüksek bu cihaza değmez.