Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Arkadaşlar. Cumartesi günü 168 saat doluyor. Sonucu sizin ile paylaşacağım. İnşaallah kilit açılır ise size iletişim bilgilerini veririm. Şimdiden paylaşmayayim. Yurt dışı bir site bu işi ve diğer işleri yapıyor. Paypal işine gelince bir arkadasimin hesabı var ücreti gönderdi. Devamında sipariş no ile telegram üzerinden yurtdışı site ile görüştüm ve PC ye uzak bağlantı vererek başvuruyu yaptık. 168 saat sonra ak koyun kara koyun belli olacak.

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Boşuna beklemeyin.çin cihazlarının boot kilidini açamazsınız isterse on tane çin hesabı alın fayda etmez.çin cihazları yasaklandı.adamlar kaldırdı.Boşyere paranızı vermeyiniz.
Aralık ayında mi 13 telefonum da hypeors 1 yüklü iken forumdan bir arkadasdan rica ile aldığım çin bölge hesabıyla kilidi acmisdim ne zaman kapandı

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Garnet
Konular
0
Aralık ayında mi 13 telefonum da hypeors 1 yüklü iken forumdan bir arkadasdan rica ile aldığım çin bölge hesabıyla kilidi acmisdim ne zaman kapandı
denemekten zarar gelmez arkadas kimdi ben de rica edeyim belki olur

erguvan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
4
Ocak ayından itibaren böyle bir uygulamaya geçilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yeniden bir çin bölgesi seçilerek hesap açabilirseniz çin cihazını açabilirsiniz deniliyor.
Benim bölge çin ama cihazım global uyuşmuyor.Doğal olarak açamıyorum.
Bölge seçmede çin yok yani benim 30 günlük bekleme süresini doldurmam gerekiyor.
Sizde çin cihazı varsa sıfırdan bir çin bölgesi hesabı açarak deneyin.Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Garnet
Konular
0

Arkadaşlar yeniden bir çin bölgesi seçilerek hesap açabilirseniz çin cihazını açabilirsiniz deniliyor.
Bölge seçmede çin yok yani benim 30 günlük bekleme süresini doldurmam gerekiyor.
Sizde çin cihazı varsa sıfırdan bir çin bölgesi hesabı açarak deneyin.Bakalım ne olacak.
hocam cin hesabi acmamda yardimci olur musunuz

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Arkadaşlar. Önceki mesajımda belirttim. Çin hesabı acamazsiniz. (86 ile başlayan çin cep telefonu lazım. O olmadan olmaz.

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5

Ben Çin romu kullaniyorum hocam. Ona rağmen mi hesabı açarken telefon ayarlarından bile açmaya çalışsam telefon numarası istiyor.

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Ben Çin romu kullaniyorum hocam. Ona rağmen mi hesabı açarken telefon ayarlarından bile açmaya çalışsam telefon numarası istiyor.
Aynen hocam. Eğer region yani bölge hatası alıyorsanız kesinlikle çin hesabı lazım.

erguvan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
4
Bende çin hesabı var.ama telefon global olduğu için hata veriyor.Globalde ise şöyle bir durum var 30gün o cihazda mi hesabını kullanmak gerekiyor.
Benim 10 gün olmuştur.
Ama şuna açıklık getirmek istiyorum.Cn cihazları bölge veya hesap çin olsada açamıyorsunuz.
Nasıl açılır derseniz telegram da bir grupta para karşılığında yapılıyormuş denildi bende grupta varım.
Xda bu paralı yapılan işlemin doğruyu yansıtmadığını söylediler.Güvenilir değilmiş.
Şimdi benim gibi cihazı global olanlar mi community 30 günlük cihaz kullanımı sonrası sorunsuz bir şekilde boot kilidini açabilirler.

Arkadaşlar böyle bir açıklama denk geldim.paylaşmak istedim.

Böyle bir şey de var.isteyen deneyebilir.
20 Ekim 2024'te Xiaomi, Çin'den ithal ettiği cihazları için önyükleyici kilidi açma işlemine katı kısıtlamalar uygulamaya başladı. Bir kullanıcı, küresel bir hesap kullanarak bir Çin Xiaomi cihazının önyükleyicisinin kilidini açmaya çalışırsa, aşağıdaki hatayla karşılaşacaktır:

Kod 20045 – “Hesabın kayıtlı olduğu yer ile telefonun satıldığı yer uyuşmuyor.”
Peki bu yeni kısıtlamalar ne anlama geliyor?

Basitçe söylemek gerekirse, Çin'de kayıtlı bir Xiaomi hesabınız olmadığı sürece Çin malı bir cihazın önyükleyicisinin kilidini açamazsınız.

Bu sorunu aşmanın bir yolu var mı?

Evet, Çin'de kayıtlı bir Xiaomi hesabı kullanarak.

Neyse ki, Çin bölgesinde bir Xiaomi hesabı oluşturulmasına izin veren ve kullanıcıların 20045 hatasını aşmasını ve önyükleyiciyi normal şekilde açmasını sağlayan güncel bir aksaklık mevcut.

Çin'de Xiaomi hesabı nasıl oluşturulur:

1. Tarayıcınızdaki çerezleri temizleyin.
  2. Çin bölgesinde bir hesap oluşturmak için aşağıdaki bağlantıyı açın:
  3. Desteklenen bir telefon numarası girin; bazı ülke kodları çalışmayabilir.
  4. Hesap oluşturulduktan sonra, bunu Çin cihazınızdaki önyükleyicinin kilidini açmayı denemek için kullanabilirsiniz.

Yayın tarihi 28 Şubat 2025 (Xiaomi bu hatayı herhangi bir zamanda düzeltebilir. Bu nedenle, Çin cihazınızın önyükleyicisini açmayı planlıyorsanız, kısıtlama uygulanmadan önce bu adımları mümkün olan en kısa sürede izlemeniz en iyisidir)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-06-22-07-32-827_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-06-22-07-32-827_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2025-03-06-22-09-02-542_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2025-03-06-22-09-02-542_com.mi.global.bbs.jpg
    638,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Bende çin hesabı var.ama telefon global olduğu için hata veriyor.Globalde ise şöyle bir durum var 30gün o cihazda mi hesabını kullanmak gerekiyor.
Benim 10 gün olmuştur.
Ama şuna açıklık getirmek istiyorum.Cn cihazları bölge veya hesap çin olsada açamıyorsunuz.
Nasıl açılır derseniz telegram da bir grupta para karşılığında yapılıyormuş denildi bende grupta varım.
Xda bu paralı yapılan işlemin doğruyu yansıtmadığını söylediler.Güvenilir değilmiş.
Şimdi benim gibi cihazı global olanlar mi community 30 günlük cihaz kullanımı sonrası sorunsuz bir şekilde boot kilidini açabilirler.

Arkadaşlar böyle bir açıklama denk geldim.paylaşmak istedim.

Böyle bir şey de var.isteyen deneyebilir.
20 Ekim 2024'te Xiaomi, Çin'den ithal ettiği cihazları için önyükleyici kilidi açma işlemine katı kısıtlamalar uygulamaya başladı. Bir kullanıcı, küresel bir hesap kullanarak bir Çin Xiaomi cihazının önyükleyicisinin kilidini açmaya çalışırsa, aşağıdaki hatayla karşılaşacaktır:

Peki bu yeni kısıtlamalar ne anlama geliyor?

Basitçe söylemek gerekirse, Çin'de kayıtlı bir Xiaomi hesabınız olmadığı sürece Çin malı bir cihazın önyükleyicisinin kilidini açamazsınız.

Bu sorunu aşmanın bir yolu var mı?

Evet, Çin'de kayıtlı bir Xiaomi hesabı kullanarak.

Neyse ki, Çin bölgesinde bir Xiaomi hesabı oluşturulmasına izin veren ve kullanıcıların 20045 hatasını aşmasını ve önyükleyiciyi normal şekilde açmasını sağlayan güncel bir aksaklık mevcut.

Çin'de Xiaomi hesabı nasıl oluşturulur:

1. Tarayıcınızdaki çerezleri temizleyin.
  2. Çin bölgesinde bir hesap oluşturmak için aşağıdaki bağlantıyı açın:
  3. Desteklenen bir telefon numarası girin; bazı ülke kodları çalışmayabilir.
  4. Hesap oluşturulduktan sonra, bunu Çin cihazınızdaki önyükleyicinin kilidini açmayı denemek için kullanabilirsiniz.

Yayın tarihi 28 Şubat 2025 (Xiaomi bu hatayı herhangi bir zamanda düzeltebilir. Bu nedenle, Çin cihazınızın önyükleyicisini açmayı planlıyorsanız, kısıtlama uygulanmadan önce bu adımları mümkün olan en kısa sürede izlemeniz en iyisidir)
Bu linkle Türkiye ve İngiltere numarasıyla Çin hesabı açtım iki adet. Hatta telefona giriş yaptım geçti, problem olmadı hesap su an açık telefonda. Hesabı geliştirici sekmesinden eklemeye çalıştığımda Sistem güncelleniyor gibi bir hata aldım. Çin rom kullanıyorum. Artık bolge hatası vermiyor, bu da bir başarı galiba.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt