- Adım
- onur
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
Benimde tam bugun doluyordu süre bu hatayla karşılaştım...
Direnç kayıttan döndü mü hocam alet nasıl işliyor olay? Bende açmaya çalıştım bootloaderi ama durum aynı. Bende direnç yok daha. Cozebildiniz mi durumu?Herkese geçmiş olsun artık mi hesabının bölgesi ÇİN olmayan herkesin kilidi normal olarak açılamıcak.Ancak bölge Çin görünür ise açılacak .Xiaomi artık bölge kontrol ederek kilit açamaya başlamış global de de aynı sorun var .3.Parti yazılımlar yada direnç kayıt çözüm.Ben ise bugün direnç kaydına verdim cihazı zaten seneye yazın yapıcaktım kilit açılmıyor madem olsun şimdiden kayıt
Hocam dün direnç yaptırdım daha önceden de yaptırmıştım kendisine .Ben direnç atılırken bl kilidide açılıyor zannetim hatta vermeden çift sim demi dedim evet dedi.Dün teslim aldım cihazı tek sim kayıt etmiş kilit de açılmamış sebebi ise benim açmam lazımmış diğer türlü server ile açılıyormuş .Yani dünden beri sürekli araştıyorum aklıma sıfır mi hesabı ama bölgesi çin olan hesap yapmak geldi şuan hesap açıldı geriye sms onay kaldi.Az önce de telegramdan bulduğum biri ile server işlem yapacaktım binance 2 gün engel koydu hesap yeni olduğundan.Bende kendi kendime bekle dedim illa çözümü buluruz işlem yaptırmaktan vazgeçtim.Şimdi Xiaomi Key yazılımı var onunla yapılabiliyormuş ona bakıyorum ücretli işlem tabiki. H.kadioglu hocamız ne der bu Xiaomi Key durumuna?Direnç kayıttan döndü mü hocam alet nasıl işliyor olay? Bende açmaya çalıştım bootloaderi ama durum aynı. Bende direnç yok daha. Cozebildiniz mi durumu?
Normalde yapan kişiler 100-110 dolar istiyor , 45 dolarda ben de yaptırırım ama güvenemiyorum45$ dolara işlem yapabileceğini söyleyen yd bazlı insanlar var doğru mudur acaba
Ben inceledikten sonra şüphe ettim açıkcasıNormalde yapan kişiler 100-110 dolar istiyor , 45 dolarda ben de yaptırırım ama güvenemiyorum
in-gsm diye yabancı bir site var orada bile 110 dolardan başlıyor bence sabit olarak bu fiyattan gidiyorlar diğerleri pek güven vermiyorBen inceledikten sonra şüphe ettim açıkcası
Teknisyen imiz daha uygun fiyat veriyor ona danışınızin-gsm diye yabancı bir site var orada bile 110 dolardan başlıyor bence sabit olarak bu fiyattan gidiyorlar diğerleri pek güven vermiyor