Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

onurkaraas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi5
Konular
0
Benimde tam bugun doluyordu süre bu hatayla karşılaştım...

ekselans01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
aynı sorunla karşılaştım. cihaz ruby çözüm var mı?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Herkese geçmiş olsun artık mi hesabının bölgesi ÇİN olmayan herkesin kilidi normal olarak açılamıcak.Ancak bölge Çin görünür ise açılacak .Xiaomi artık bölge kontrol ederek kilit açamaya başlamış global de de aynı sorun var .3.Parti yazılımlar yada direnç kayıt çözüm.Ben ise bugün direnç kaydına verdim cihazı zaten seneye yazın yapıcaktım kilit açılmıyor madem olsun şimdiden kayıt

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Herkese geçmiş olsun artık mi hesabının bölgesi ÇİN olmayan herkesin kilidi normal olarak açılamıcak.Ancak bölge Çin görünür ise açılacak .Xiaomi artık bölge kontrol ederek kilit açamaya başlamış global de de aynı sorun var .3.Parti yazılımlar yada direnç kayıt çözüm.Ben ise bugün direnç kaydına verdim cihazı zaten seneye yazın yapıcaktım kilit açılmıyor madem olsun şimdiden kayıt
Direnç kayıttan döndü mü hocam alet nasıl işliyor olay? Bende açmaya çalıştım bootloaderi ama durum aynı. Bende direnç yok daha. Cozebildiniz mi durumu?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Direnç kayıttan döndü mü hocam alet nasıl işliyor olay? Bende açmaya çalıştım bootloaderi ama durum aynı. Bende direnç yok daha. Cozebildiniz mi durumu?
Hocam dün direnç yaptırdım daha önceden de yaptırmıştım kendisine .Ben direnç atılırken bl kilidide açılıyor zannetim hatta vermeden çift sim demi dedim evet dedi.Dün teslim aldım cihazı tek sim kayıt etmiş kilit de açılmamış sebebi ise benim açmam lazımmış diğer türlü server ile açılıyormuş .Yani dünden beri sürekli araştıyorum aklıma sıfır mi hesabı ama bölgesi çin olan hesap yapmak geldi şuan hesap açıldı geriye sms onay kaldi.Az önce de telegramdan bulduğum biri ile server işlem yapacaktım binance 2 gün engel koydu hesap yeni olduğundan.Bende kendi kendime bekle dedim illa çözümü buluruz işlem yaptırmaktan vazgeçtim.Şimdi Xiaomi Key yazılımı var onunla yapılabiliyormuş ona bakıyorum ücretli işlem tabiki. H.kadioglu hocamız ne der bu Xiaomi Key durumuna?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
45$ dolara işlem yapabileceğini söyleyen yd bazlı insanlar var doğru mudur acaba

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
45$ dolara işlem yapabileceğini söyleyen yd bazlı insanlar var doğru mudur acaba
Normalde yapan kişiler 100-110 dolar istiyor , 45 dolarda ben de yaptırırım ama güvenemiyorum

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Ben inceledikten sonra şüphe ettim açıkcası
in-gsm diye yabancı bir site var orada bile 110 dolardan başlıyor bence sabit olarak bu fiyattan gidiyorlar diğerleri pek güven vermiyor

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
in-gsm diye yabancı bir site var orada bile 110 dolardan başlıyor bence sabit olarak bu fiyattan gidiyorlar diğerleri pek güven vermiyor
Teknisyen imiz daha uygun fiyat veriyor ona danışınız

Üst Alt