- Adım
- Omer
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 12
elinde server unlock varsa kardeşim geldi yapabiliriz istersenAraştırın
elinde server unlock varsa kardeşim geldi yapabiliriz istersenAraştırın
Konuyu biraz geçmişi okursanız benim yorumum var bir okuyunuzAynı sorunu yaşıyorum ben de. Kilit açma hakkım olmasına rağmen. Yok mu çözümü arkadaşlar? 13T Pro cihaz.
Açmıyor 3 server denedim.Çinli birinine de yaptırdım oda açamadıelinde server unlock varsa kardeşim geldi yapabiliriz istersen
Benim var ama cihaz üstünde deneme yapmam lazım gönüllü arıyorumherhangi bir çözüm bulundu mu
gönüllüyüm kankaKonuyu biraz geçmişi okursanız benim yorumum var bir okuyunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açmıyor 3 server denedim.Çinli birinine de yaptırdım oda açamadı
Benim var ama cihaz üstünde deneme yapmam lazım gönüllü arıyorum
mi 5 var elimde hocam ben de gönüllüyümKonuyu biraz geçmişi okursanız benim yorumum var bir okuyunuz
Açmıyor 3 server denedim.Çinli birinine de yaptırdım oda açamadı
Benim var ama cihaz üstünde deneme yapmam lazım gönüllü arıyorum
Redmi 13 Pro 5G de bl açma çok zor bypass döneminde bile ona uygun ayarlar uygulaması olmadığı için bile açılmıyordu şimdi server unlockta kapandı işin zor anlayacağınBende Redmi note 13 Pro 5g garnet var bugün mi community den izin aldım fakat şimdi de telefonun satıldığı yer ile hesabın kayıtlı yeri eşleşmiyor diye hata veriyor. Deneme yapılacak bir şey varsa deneyebilirim
Senin cihazda benimle aynı değil mi nasıl açtın peki?Redmi 13 Pro 5G de bl açma çok zor bypass döneminde bile ona uygun ayarlar uygulaması olmadığı için bile açılmıyordu şimdi server unlockta kapandı işin zor anlayacağın
Sonunda kilit açtım alırım bir hayırlı olsun emo1616