- Adım
- Gokan
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 13
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global 14.0.2
- Telefon Modeli
- Redmi Note 10 Pro sweet 8/128
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar selam cihazım rn10pro global tr kayıtlı, pixel experience rom kuracağım ve bunun için bootloader açmak istedim. Öncelikle şu geliştirici seçeneklerine girdim ve mi kilit açma durumundan hesap ekleye bastım fakat doğrulanamad hatası verdi sürekli yani hesap ekleyin dedi. hesabım zaten ekli oysa ki. Daha sonra kapattım telefonu, usb ayklamayı açıp fastboot moda soktum, laptopuma da tüm adb driver ve adb tools kurdum android driver kurdum ama fastboot modda mi unlock tool bir türlü tanımıyor cihazı. Önce aracı açıyorum sonra cihazı takıyorum fastbootta iken fakat görmüyor. cihaz yöneticisinde de telefonum fastbootta iken şöyle görünüyor:
Üstünde ünlem görünüyor, mi unlcok aracının en son sürümü v7 civarı bi sürüm, klasör içindeki mi driver install açtım ve kurdum orada cihazı görüp kurdu ama böyle kalıyor ne yapmalıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstünde ünlem görünüyor, mi unlcok aracının en son sürümü v7 civarı bi sürüm, klasör içindeki mi driver install açtım ve kurdum orada cihazı görüp kurdu ama böyle kalıyor ne yapmalıyım?