Yardım Mi Unlock Telefonu Görmüyor

• Konbuyu başlatan gkhnn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 917

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 14.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro sweet 8/128
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar selam cihazım rn10pro global tr kayıtlı, pixel experience rom kuracağım ve bunun için bootloader açmak istedim. Öncelikle şu geliştirici seçeneklerine girdim ve mi kilit açma durumundan hesap ekleye bastım fakat doğrulanamad hatası verdi sürekli yani hesap ekleyin dedi. hesabım zaten ekli oysa ki. Daha sonra kapattım telefonu, usb ayklamayı açıp fastboot moda soktum, laptopuma da tüm adb driver ve adb tools kurdum android driver kurdum ama fastboot modda mi unlock tool bir türlü tanımıyor cihazı. Önce aracı açıyorum sonra cihazı takıyorum fastbootta iken fakat görmüyor. cihaz yöneticisinde de telefonum fastbootta iken şöyle görünüyor:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üstünde ünlem görünüyor, mi unlcok aracının en son sürümü v7 civarı bi sürüm, klasör içindeki mi driver install açtım ve kurdum orada cihazı görüp kurdu ama böyle kalıyor ne yapmalıyım?

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Keşke pixel yerel ne crdroid tercih etseydiniz
Hocam farkı nedir ? Benim istediğim olabildiğince sade, stok androide yakin ve stabil akici bir os. Kişiselleştirme çok yapmıyorum android 13 un temasi hoş zaten.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam farkı nedir ? Benim istediğim olabildiğince sade, stok androide yakin ve stabil akici bir os. Kişiselleştirme çok yapmıyorum android 13 un temasi hoş zaten.
hocam pixel hantal bir os lineGE tam sizlik
crdroid özelleştirmeli
en performanslısı lineageosdur bence

Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
hocam pixel hantal bir os lineGE tam sizlik
crdroid özelleştirmeli
en performanslısı lineageosdur bence
Hocam o zaman Pixeli deneyeyim, memnun kalmaz veya sorun yaşarsam lineage ve crdroide geçeyim dediğiniz gibi.

Bir de bu pixelexperience recovery kuruyoruz ya, orada adb sideload ile yüklüyormuşuz romu yani recoveryden sideload moduna alıp pcden komutla yazdırıyormuşuz. aynı yöntemi kullanarak herhangi bir miui romu da kurabilir miyim? mesela cihaza uygun eea romu veya eu romu kurabilir miyim aynı recovery üzerinden sideload ile hocam yoksa illa twrp kurmam mı gerekir?

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam o zaman Pixeli deneyeyim, memnun kalmaz veya sorun yaşarsam lineage ve crdroide geçeyim dediğiniz gibi.

Bir de bu pixelexperience recovery kuruyoruz ya, orada adb sideload ile yüklüyormuşuz romu yani recoveryden sideload moduna alıp pcden komutla yazdırıyormuşuz. aynı yöntemi kullanarak herhangi bir miui romu da kurabilir miyim? mesela cihaza uygun eea romu veya eu romu kurabilir miyim aynı recovery üzerinden sideload ile hocam yoksa illa twrp kurmam mı gerekir?
aynı recovery ile bilmiyorum twrp daha iyi olur mıuı için
Adb sideload ile bütün romlar kurulabilir ben hep öyle kurarım
adb devices
adb sideload rom.zip

Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
aynı recovery ile bilmiyorum twrp daha iyi olur mıuı için
Adb sideload ile bütün romlar kurulabilir ben hep öyle kurarım
adb devices
adb sideload rom.zip
tamamdır hocam çok teşekkürler, sanırım bununla da kurulabilir olmadı bunu için ayrı konu açar denerim.
google fotoğraflarda sınırsız depolama oluyormuş pixel experience ile, büyük artı benim için. eğer kameraların hepsini sorunsuz kullanabilirsem sanırım bu romda kalırım çok büyük bir hata görmezsem.

Oyla:
Üst Alt