Yardım Mi Unlock Telefonu Görmüyor

• Konbuyu başlatan gkhnn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 934

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 14.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro sweet 8/128
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar selam cihazım rn10pro global tr kayıtlı, pixel experience rom kuracağım ve bunun için bootloader açmak istedim. Öncelikle şu geliştirici seçeneklerine girdim ve mi kilit açma durumundan hesap ekleye bastım fakat doğrulanamad hatası verdi sürekli yani hesap ekleyin dedi. hesabım zaten ekli oysa ki. Daha sonra kapattım telefonu, usb ayklamayı açıp fastboot moda soktum, laptopuma da tüm adb driver ve adb tools kurdum android driver kurdum ama fastboot modda mi unlock tool bir türlü tanımıyor cihazı. Önce aracı açıyorum sonra cihazı takıyorum fastbootta iken fakat görmüyor. cihaz yöneticisinde de telefonum fastbootta iken şöyle görünüyor:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üstünde ünlem görünüyor, mi unlcok aracının en son sürümü v7 civarı bi sürüm, klasör içindeki mi driver install açtım ve kurdum orada cihazı görüp kurdu ama böyle kalıyor ne yapmalıyım?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Arkadaşlar selam cihazım rn10pro global tr kayıtlı, pixel experience rom kuracağım ve bunun için bootloader açmak istedim. Öncelikle şu geliştirici seçeneklerine girdim ve mi kilit açma durumundan hesap ekleye bastım fakat doğrulanamad hatası verdi sürekli yani hesap ekleyin dedi. hesabım zaten ekli oysa ki. Daha sonra kapattım telefonu, usb ayklamayı açıp fastboot moda soktum, laptopuma da tüm adb driver ve adb tools kurdum android driver kurdum ama fastboot modda mi unlock tool bir türlü tanımıyor cihazı. Önce aracı açıyorum sonra cihazı takıyorum fastbootta iken fakat görmüyor. cihaz yöneticisinde de telefonum fastbootta iken şöyle görünüyor:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üstünde ünlem görünüyor, mi unlcok aracının en son sürümü v7 civarı bi sürüm, klasör içindeki mi driver install açtım ve kurdum orada cihazı görüp kurdu ama böyle kalıyor ne yapmalıyım?
Hocam sağ tıkla sürücüyü guncellestir manuel olarak seç
Oradan adb bootloader İNTERFACE olanı seçin

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

bu konudaki işlemi yapın

Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntı

bu konudaki işlemi yapın
hocam googledan indirdigim sürücüleri yapayım degil mi ayrı bi sürücü yok googleın kendı suruculerı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
konuda anlatıldığı gibi yapın. note 10s yazdığına takılmayın yöntem universal
o zaman yine konudaki driverları indiriyorum hocam doğru mudur redmi note 10 pro için de?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuda anlatıldığı gibi yapın. note 10s yazdığına takılmayın yöntem universal
Hocam konuda Android ADB interface yazması gerekli diyor fakat ben kurmadan önce önizlemede "Android Bootloader Interface" diyor. Cihaz fastboot modundayken kurmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Güncelleme:
hocalarım destekleriniz için teşekkürler, o konudakinden yapmadım ama mi unlock tool içindeki driverları önce cihaz normal haldeyken açıkken çalıştırıp kurudm sonra fastboot moda aldım oada kurdum şimdi görüyor bilgisayarım. 168 saat uyarısı verdi 168 saat sonrasında bootloader açıp pixel experience geçeceğim inşallah.

bu arada H.kadioglu hocam, pixel experience sitesinde kendi recoverylerini kurmamızı istiyorlar, sorun olmaz değil mi ben root vs. atmayacağım twrp atmadan onların recoverysi üzerinden gidersem sorunsuz kurulur?

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Güncelleme:
hocalarım destekleriniz için teşekkürler, o konudakinden yapmadım ama mi unlock tool içindeki driverları önce cihaz normal haldeyken açıkken çalıştırıp kurudm sonra fastboot moda aldım oada kurdum şimdi görüyor bilgisayarım. 168 saat uyarısı verdi 168 saat sonrasında bootloader açıp pixel experience geçeceğim inşallah.

bu arada H.kadioglu hocam, pixel experience sitesinde kendi recoverylerini kurmamızı istiyorlar, sorun olmaz değil mi ben root vs. atmayacağım twrp atmadan onların recoverysi üzerinden gidersem sorunsuz kurulur?
2 recovery de fark etmez aslında ama bazen uyumsuzluk çıkarabilir önerilen recovery kurun

Oyla:

gkhnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
2 recovery de fark etmez aslında ama bazen uyumsuzluk çıkarabilir önerilen recovery kurun
teşekkürler hocam pixel experience recoverysini kurayım o zaman, root vs. ile işim olmayacak zaten amaç miuidan kurtulmak

Oyla:
Üst Alt