- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
Hatayı çözemedimFarklı bir unlock programı denedim bu seferde couldn't unlock da takıldım başka bir unlock daha denemeyi düşünüyorum
Ekran net olmadığı için Çince karakterler okunamıyor. Bilgisayarda ekran görüntüsü alıntılama aracını kullanarak ekranın görüntüsünü alırsanız daha net ve okunaklı olacağı için tercüme etmek te kolaylaşacaktır. Hatta Çince yazıyı kopyalayıp Google translate 'e yapıştırarak tercüme edebilirsiniz.Farklı bir unlock programı denedim bu seferde couldn't unlock da takıldım başka bir unlock daha denemeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatayı çözemedim
Son ekran görüntüsü bu unlocking de yüzde 99 da bu şekilde kaliyorYine bu forumda okuduğum kadarıyla 15 gün bekleyin tekrar deneyin yazmis bı arkadas bende beklemeyi dusunuyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bekleme durumunda ekranda saat süresi yazar. Sizde böyle bir durum yok. Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Lütfen her şeyi en başından biraz daha dikkatli ve adımları atlamadan araya kendinizden bir şey katmadan yeniden yapınız.Yine bu forumda okuduğum kadarıyla 15 gün bekleyin tekrar deneyin yazmis bı arkadas bende beklemeyi dusunuyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son ekran görüntüsü bu unlocking de yüzde 99 da bu şekilde kaliyor