Yardım mi unlock cihazı görmüyor

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi stok 9.6.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 5a
Bootloader Kilidi
Kapalı
Evet unlock tool cihazımı bir türlü görmüyor unlock butonu aynı duruyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Çözüm şu aslında yapmanız gereken android adb composite üzerine gelin sürücüyü kaldırın ....
aynı şekilde 3 media tek yazınında sürücü yazılımını sil diyin xiaomi de kullanılan işlemci qualcom dur mediatek kulanılmaz

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Çözüm şu aslında yapmanız gereken android adb composite üzerine gelin sürücüyü kaldırın ....
aynı şekilde 3 media tek yazınında sürücü yazılımını sil diyin xiaomi de kullanılan işlemci qualcom dur mediatek kulanılmaz
Mediatek tablet içindi telofonun ki android phone

Oyla:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Belki biraz geç oldu ancak benim gibi bu sorunu yaşayanlar için çözümü yazayım hocam; indirmiş olduğunuz Mi Unlock yazılımını Yerel Disk "C:" 'nin içinde olacak şekilde kopyalayınız. Sonra orada Mi Unlock yazılımını çalıştırın görüyor bilgisayar cihazı. Bu şekilde işlemi tamamlayabilirsiniz.

Oyla:

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Belki biraz geç oldu ancak benim gibi bu sorunu yaşayanlar için çözümü yazayım hocam; indirmiş olduğunuz Mi Unlock yazılımını Yerel Disk "C:" 'nin içinde olacak şekilde kopyalayınız. Sonra orada Mi Unlock yazılımını çalıştırın görüyor bilgisayar cihazı. Bu şekilde işlemi tamamlayabilirsiniz.
hocam çok teşekkürler işe yaradı çok sağolun :)

Oyla:

eneskara79

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Teşekkürler işe yaradı. :D

Oyla:

D4NY4L4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi redmi 5a
Konular
0
2 aydır bunu yapmaya çalıştım en son pes ettim telefonla bilgisayarı şekilden şekile soktum şimdi oldu DASDASDSAD başta dedim böyle saçmalıkmı olur oldu :D çok teşşekür ederim.

Oyla:
Üst Alt