- Adım
- Selinay
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 12
- Telefon Modeli
- Poco X3 Nfc
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi cihazımın bootloader kilidini açmaya çalışıyorum ancak Mi Unlock (%7.6 güncel sürüm) aracında sürekli %50 "Couldn't Verify Device" hatasında takılıyorum. Yaşadığım durum ve şimdiye kadar denediğim adımlar aşağıdadır:
Cihaz Bilgileri:
Denediğim Çözümler:
Sorun:
Geçen hafta 168 saat uyarısını veren aynı bilgisayar ve kablo, şu an süre dolmasına rağmen %50'de hiçbir hata kodu vermeden takılı kalıyor. Ideapad laptoplarda portundan kaynaklı bir uyuşmazlık olabilir mi? Ya da hesabı bugün tekrar eklediğim için sunucu tarafında bir gecikme mi yaşıyorum?
Daha önce bu "50% Stuck" döngüsünü yaşayan veya yeni nesil laptoplarda bu sorunu aşan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Xiaomi cihazımın bootloader kilidini açmaya çalışıyorum ancak Mi Unlock (%7.6 güncel sürüm) aracında sürekli %50 "Couldn't Verify Device" hatasında takılıyorum. Yaşadığım durum ve şimdiye kadar denediğim adımlar aşağıdadır:
Cihaz Bilgileri:
- Telefon: Poco X3 Nfc
- Bilgisayar: Lenovo Ideapad
- Kablo: Deji Marka Data Kablosu (Geçen hafta aynı donanımla "168 saat bekle" uyarısını sorunsuz almıştım, orijinal kablom kayıp).
Denediğim Çözümler:
- Süre Durumu: 168 saatlik bekleme sürem dün akşam 20:00'de doldu.
- DNS & Ağ: Başta NextDNS kullanıyordum, tamamen kaldırdım. ipconfig /flushdns yapıldı, Google DNS (8.8.8.8) tanımlandı.
- Sürücüler: Aygıt yöneticisinde cihaz "Android Bootloader Interface" olarak sorunsuz görünüyor. fastboot devices komutuyla seri numarasını görebiliyorum.
- Cihaz Ayarları: "Cihazı Bul" (Find Device) kapalı. OEM kilit açma ve USB hata ayıklama açık.
- Oturum: Mi Unlock'tan çıkış yapıp tekrar girdim. Hatta telefondan Mi hesabını kaldırıp tekrar ekledim.
- Alternatifler: Bilgisayarın saatini Çin saatine aldım, VPN denedim, programı yönetici olarak çalıştırdım ama sonuç değişmedi.
Sorun:
Geçen hafta 168 saat uyarısını veren aynı bilgisayar ve kablo, şu an süre dolmasına rağmen %50'de hiçbir hata kodu vermeden takılı kalıyor. Ideapad laptoplarda portundan kaynaklı bir uyuşmazlık olabilir mi? Ya da hesabı bugün tekrar eklediğim için sunucu tarafında bir gecikme mi yaşıyorum?
Daha önce bu "50% Stuck" döngüsünü yaşayan veya yeni nesil laptoplarda bu sorunu aşan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.