Çözüldü Mi Tv Box S almayı düşünüyorum

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba değerli forumdaşlar evdeki televizyonumuzda smart tv var ama biraz eski olduğu için çok yavaş giriyor sitelere youtube açılmıyor vs. Yeni tv almak yerine mi tv box s almayı düşünüyoruz. Birkaç sorum olacak:
1)Ürünün herhangi bir kronik sorunu falan var mı?
2)İp tv kuruluyor mu? Veya kanal izleme gibi bir işlevi var mı?
3)Başka model/marka da olsa tavsiye edeceğiniz ürün var mı?
4)Performans olarak nasıl?
5)Kendi tarayıcısı var mı tarayıcı üzerinden film falan izlemek istiyorum mümkün müdür?
6)Youtube vanced kuruluyor mu?

Edit: Aldım 6 aydır kullanıyorum memnunum.

Son düzenleme:

cemtoksal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
Merhaba bende yeni aldım Mi Box S 4K (EU version)

1-) Önceki sürümler için kronik sorunlardan hep bahsedilmiş ama benim aldığım cihaz andorid 9 yüklü geldi, hatta geçen hafta 645mb'lık güncelleme paketi de geldi. Karşılaştığım kronik sorun yok.
2-)ip tv uygulaması yığınla var sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama andoridte olan hepsi neredeyse burada da var
3-)başka marka model için ben de öncesinde WD Live Tv kullanıyordum eski ve yavaş olduğu için buna geçtim, şimdi çok memnunum.
4-)Performans olarak oldukça hızlı takılma donma sorunu yaşamıyorum , tüm her şey sorunsuz açılıyor.
5-)Kendi tarayıcısı Puffin web Browser yüklü ama üzerinden Firefox yükledim kullanımı daha rahat ve kolay
6-)Youtube premium olduğu için vanced yüklemedim ama yükleyip de kullanan çok diye okudum diğer forumlardan.

Almaya karar verirsen şimdiden hayırlısı olsun. :)

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
mi9 var ve yansıt özelliğini açınca mibox görmüyor,telefon komşuların smart tvlerini görüyor;ben çok mennun değilim açıkçası.

Oyla:

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Ben kullanıyorum ve çok memnunum. 4k film ve video performansı da sorunsuz. 361 TL'ye almıştım. Şu an baktım fiyatlar uçmuş.

Oyla:

cemtoksal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
Mi telefonlar ile Mi Box eşlemede sorun var kabul ediyorum ama ben de ekran yansıtma özelliği için chromecast özelliğini kullanıyorum
telefona google home uygulamasını yüklemek yeterli ve aynı ağ üzerindeyken direkt eşleştiriyor.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bende yeni aldım Mi Box S 4K (EU version)

1-) Önceki sürümler için kronik sorunlardan hep bahsedilmiş ama benim aldığım cihaz andorid 9 yüklü geldi, hatta geçen hafta 645mb'lık güncelleme paketi de geldi. Karşılaştığım kronik sorun yok.
2-)ip tv uygulaması yığınla var sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama andoridte olan hepsi neredeyse burada da var
3-)başka marka model için ben de öncesinde WD Live Tv kullanıyordum eski ve yavaş olduğu için buna geçtim, şimdi çok memnunum.
4-)Performans olarak oldukça hızlı takılma donma sorunu yaşamıyorum , tüm her şey sorunsuz açılıyor.
5-)Kendi tarayıcısı Puffin web Browser yüklü ama üzerinden Firefox yükledim kullanımı daha rahat ve kolay
6-)Youtube premium olduğu için vanced yüklemedim ama yükleyip de kullanan çok diye okudum diğer forumlardan.

Almaya karar verirsen şimdiden hayırlısı olsun. :)
Teşekkür ederim hocam. IP TV kullanmiyorum belki ileride kullanabilirim TV box ile :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi telefonlar ile Mi Box eşlemede sorun var kabul ediyorum ama ben de ekran yansıtma özelliği için chromecast özelliğini kullanıyorum
telefona google home uygulamasını yüklemek yeterli ve aynı ağ üzerindeyken direkt eşleştiriyor.
Anladığım kadarıyla Google home ile bağlanarak yansıtıyoruz. Sadece mi telefonlar ile mi sıkıntısı var hocam Samsung da oluyor mu yani? Ve tarayıcı üzerinden film izleniyor mu:)

Oyla:

cemtoksal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
Başka forumlarda da okuduklarımda Mi telefonlarda MiBox ile direkt ekran yansıtmada eşleşme sorunu var görünüyor.
Bende Redmi K20 Pro ve LG G6 var sadece bu ikisiyle deneyebildim.
Mi bağlanmıyor ama LG hemen bağlanıyor.
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Kendi telefonumu başka televizyonlarda denediğimde yansıtma çalışıyor.
Ama dediğim gibi Home uygulaması ile sorun ortadan kalkıyor.
Zaten MiBox içindeki chromecast de Home uygulaması da Google'a ait olduğunu düşünürsek böyle durumlar bana çok da anormal gelmiyor.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
bug var goggle homela olabilir bende denedim ama xiaomi mi9 un aynı marka cihazı görmemesi çok saçma;bazende kafasına göre ya telefonu kapıyorum yada mibox s fişten çekiyorum yeniden başlatıyorum kanser ediyor insanı.telefonun ekraından yansıt tuşuna basıp samsung lg komşu tv lerini görüp kendi markasını görmemesi ve okadar güncelleme aldı bu sorunu çözmek bukadar zor olmasa gerek şuan kullanıyorum fakat aynı cihazı tekrar alırmıyım derseniz almam.
ip tv de bi sıkıntı yok bazen cihaz kafasına göre yavaşlayabiliyor fiyatına göre fena değil.

Oyla:

hakan2200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi x4
Konular
17
Mi box lar 2017 den beri satılıyor gördüğüm kadarı ile.
şimdi ben almak istesem hangisi yeni sürüm hangisi eski sürüm nasıl anlarım ?

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Mi box lar 2017 den beri satılıyor gördüğüm kadarı ile.
şimdi ben almak istesem hangisi yeni sürüm hangisi eski sürüm nasıl anlarım ?
Model numaraları ile farkı anlayabilirsiniz. Mi Box S 4K son çıkan sürümü. Şuan Android 9 yüklü ve herhangi bir kronik sorun bulunmamakta hocam.

Oyla:
Üst Alt