Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımMi True Wireless Earphones 2 Basic / Ses azalması
Problem yok ortada, sol kulaklık telefona bağlanmak yerine sağ kulaklığa bağlandığı için ortaya çıkıyor. Dolby kurunca eskisi gibi hissettirmiyor ama, öneririm.
Hocam telefondan bağlantıyı kes ve unut de. Kulaklıklar kutu icerisindeyken 2 kulaklığında dokunmatik kısımlarına 5-6 saniye basılı tut. Bu şekilde resetler ve telefona yeniden bağlarsın.2 aydır kullanıyorum dediginiz sorun bende 1 kere oldu. Bu şekilde hallettim
6 ay sonra tüm kulak içi kulaklıklarımda ses seviyesi her zaman yüzde 50 azaldı ve alkolle temizlemeye çalıştım ve işe yaramadı, tek çare seslerin geldiği küçük pedin yırtılması, her zaman çalışıyor ama sim kart iğnesi kullanıp tam ortasından yırtmanız gerekiyor ama çok derine inmeden sadece pedi çıkarın.
Problem yok ortada, sol kulaklık telefona bağlanmak yerine sağ kulaklığa bağlandığı için ortaya çıkıyor. Dolby kurunca eskisi gibi hissettirmiyor ama, öneririm.
6 ay sonra tüm kulak içi kulaklıklarımda ses seviyesi her zaman yüzde 50 azaldı ve alkolle temizlemeye çalıştım ve işe yaramadı, tek çare seslerin geldiği küçük pedin yırtılması, her zaman çalışıyor ama sim kart iğnesi kullanıp tam ortasından yırtmanız gerekiyor ama çok derine inmeden sadece pedi çıkarın.