Yardım Mi True Wireless Earphones 2 Basic / Ses azalması

Kjaer1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bil
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
13
Merhaba
Sol kulaklıkta sağ kulaklığa göre daha az ses geliyor. Format atma tarzı bir şey var mı, fiziksel olarak bir zarar gelmedi çünkü kulaklığa.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Problem yok ortada, sol kulaklık telefona bağlanmak yerine sağ kulaklığa bağlandığı için ortaya çıkıyor. Dolby kurunca eskisi gibi hissettirmiyor ama, öneririm.

Oyla:

kahins

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi True Wireles
Konular
0
Merhaba
Sol kulaklıkta sağ kulaklığa göre daha az ses geliyor. Format atma tarzı bir şey var mı, fiziksel olarak bir zarar gelmedi çünkü kulaklığa.
ben hala çözüm bulamadım aynı soruna bi çözüm bulabildinizmi?

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Merhaba
Hocam telefondan bağlantıyı kes ve unut de. Kulaklıklar kutu icerisindeyken 2 kulaklığında dokunmatik kısımlarına 5-6 saniye basılı tut. Bu şekilde resetler ve telefona yeniden bağlarsın.2 aydır kullanıyorum dediginiz sorun bende 1 kere oldu. Bu şekilde hallettim

Oyla:

GoodNoras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Huawei
Konular
0
Merhaba
6 ay sonra tüm kulak içi kulaklıklarımda ses seviyesi her zaman yüzde 50 azaldı ve alkolle temizlemeye çalıştım ve işe yaramadı, tek çare seslerin geldiği küçük pedin yırtılması, her zaman çalışıyor ama sim kart iğnesi kullanıp tam ortasından yırtmanız gerekiyor ama çok derine inmeden sadece pedi çıkarın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problem yok ortada, sol kulaklık telefona bağlanmak yerine sağ kulaklığa bağlandığı için ortaya çıkıyor. Dolby kurunca eskisi gibi hissettirmiyor ama, öneririm.
6 ay sonra tüm kulak içi kulaklıklarımda ses seviyesi her zaman yüzde 50 azaldı ve alkolle temizlemeye çalıştım ve işe yaramadı, tek çare seslerin geldiği küçük pedin yırtılması, her zaman çalışıyor ama sim kart iğnesi kullanıp tam ortasından yırtmanız gerekiyor ama çok derine inmeden sadece pedi çıkarın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hala çözüm bulamadım aynı soruna bi çözüm bulabildinizmi?

Oyla:
Üst Alt