Yardım Mi Tartı 2 problemi

serhatdemir41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat Demir
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Mi tartı
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
1 ay önce aldığım tartı ölçüm yaparken ilerleyişi gösteren çizgiler çıkıyor ekranda. Ancak şimdi 5 çizgiden 4 ü çıktıktan sonra ölçümü durduruyor ve telefondan ölçüm yapılamadı uyarısı veriyor.
Ne yapmalıyım?

serhatdemir41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat Demir
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir Allah'ın kulu kullanmıyor mu su cihazı yahu? :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kullanan mutlaka vardır hocam ama pek sorun çıkartan bir cihaz olmadığı için kimse yazmamıştır :)

Tartının köşelerinde yer alan metal plakaların altında bunları birbirlerine bağlayan ince kablolar var. Eğer bu kablolardan biri zarar gördüyse belirttiğiniz hata alınabiliyor. Kablo çıktıysa yeniden lehimlemek, koptuysa değiştirmek ya da sıvı teması nedeniyle oksitlenmiş ise temizlemek muhtemelen sorununuzu çözecektir. Ancak bunları yapabilmeniz için cihazı açmanız gerekir ve bu da cihazınızı garanti dışı bırakır ve eğer sorun kablolardan değilse çözümsüz kalabilirsiniz. Dolayısı ile cihazınızı öncelikle garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Mustafa0622

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamoi Mi 2 Tar
Konular
1
Bir Allah'ın kulu kullanmıyor mu su cihazı yahu? :)
Aynı sorun bende de var. Garantiye gönderdim geldi. Yazılım güncellemesi yapılmış öyle yazmışlar. Ama sorun hala devam ediyor. Xiaomi ye güvenipte aldım cihaz elimizde kaldı. Bir çözüm bulabilirsen buraya yazarmısınız? Belki bizede yardımcı olur.

Oyla:
Üst Alt