Yardım Mi Store (hb.com)

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilinmeyen
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar geçenlerde efsane cuma indirimini yakalayıp h.burada.com üzerinden mi 9t sparişi verdim. Satıcı MI STORE idi ve Xiaomi Türkiye garantili telefon satıyolardı. Şimdi uygulamadan bakınca böyle bir satıcı yok diyor.Yoğunluktan dolayı telefon hala elime ulaşmadı. Acaba dolandırılmış olma ihtimalim nedir. ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hepsi burada benim gözümde bitmiştir en son istanbul bilişimde bir takım sorun yaşadıktan sonra burdan bir ürün almıştım 15 gündür halen elime ulaşmadı kargoya verildiği için iptalde edemedim. Hepsijet ile ürün yolluyor ise sakın almayın sürat kargo ile yine buradan bir ekran koruyucu almıştım 3 günde geldi sanıyorum hepsi burada zor günler geçiriyor. Bir süreliyine internetten alışveriş yapmasak daha iyi bir şeyler dönüyor yine.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Pardon, kusura bakmayın ama acaba ben mi yanlış görüyorum. Orada tahmini teslim süresi olarak 13 Aralık yazıyor ve bugün daha 11'i. Kuruntu yapmanızı gerektirecek şartlar henüz olgunlaşmamış. Ayrıca satıcı gerçek Evofone ise dolandırıcılık gibi bir şey yapamazlar. Yaparlarsa "dolandırıcılık yapan ilk distribütör" olarak tarihe geçerler. Biraz mantıklı düşünmekte fayda var.

Arkadaşlar lütfen aldığınız ürünlerin tahmini teslim sürelerini göz önünde bulundurarak satın alınız. Bunlar cihazların temin süreleridir büyük ihtimalle. Yani Evofone bu tarihlere yakın olarak gümrükten çekeceği ürünler vardır, ona göre süre vermişlerdir. Ayrıca bazı aksilikler de yaşanabilir ve teslimatlar uzayabilir de. Gümrükte sorun olabilir, BTK'da sorun olabilir, Ürünlerin paketlemesinde sorun olabilir v.s. v.s. Bunlar olmayacak şeyler değil. İleri tarihli bir şey alıyorken bunu herkesin bilmesi gerekir. Adam stoktan satmıyor çünkü. Elde olmayan bir şey için de sorun çıkmaması için bir neden yoktur.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
HB üzerinden 9 Aralık'ta kılıf aldım. 23 Aralıkta teslim edilecek yazıyor. İşin komik tarafı teslim edecek olan firma HepsiJet :) Jet gibi hızlılar maşallah :D
Ürün stoklarda olmadığı ve 21-22 Aralık gibi stoklarda olacağı için 23 Aralık teslim yazılmıştır. 23 Aralık teslim bir ürünü şimdi almanız gerçekten de Jet üstü bir hız olurdu. :D
Şunu merak ettim. Sizi ürünü alırken teslim tarihi farklı mıydı? Buna hiç dikkat ettiniz mi?

Oyla:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Ürün stoklarda olmadığı ve 21-22 Aralık gibi stoklarda olacağı için 23 Aralık teslim yazılmıştır. 23 Aralık teslim bir ürünü şimdi almanız gerçekten de Jet üstü bir hız olurdu. :D
Şunu merak ettim. Sizi ürünü alırken teslim tarihi farklı mıydı? Buna hiç dikkat ettiniz mi?
Hocam ürünü aldığım günün akşamı kargoya verilmiş zaten mesele de o. Alt tarafı kılıf beklerim sorun değil ama HepsiJet diye reklam yapıp da kargoya verilmiş ürünü 23 Aralık'da teslim etmek komik olmuş. :)

Oyla:

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Pardon, kusura bakmayın ama acaba ben mi yanlış görüyorum. Orada tahmini teslim süresi olarak 13 Aralık yazıyor ve bugün daha 11'i. Kuruntu yapmanızı gerektirecek şartlar henüz olgunlaşmamış. Ayrıca satıcı gerçek Evofone ise dolandırıcılık gibi bir şey yapamazlar. Yaparlarsa "dolandırıcılık yapan ilk distribütör" olarak tarihe geçerler. Biraz mantıklı düşünmekte fayda var.

Arkadaşlar lütfen aldığınız ürünlerin tahmini teslim sürelerini göz önünde bulundurarak satın alınız. Bunlar cihazların temin süreleridir büyük ihtimalle. Yani Evofone bu tarihlere yakın olarak gümrükten çekeceği ürünler vardır, ona göre süre vermişlerdir. Ayrıca bazı aksilikler de yaşanabilir ve teslimatlar uzayabilir de. Gümrükte sorun olabilir, BTK'da sorun olabilir, Ürünlerin paketlemesinde sorun olabilir v.s. v.s. Bunlar olmayacak şeyler değil. İleri tarihli bir şey alıyorken bunu herkesin bilmesi gerekir. Adam stoktan satmıyor çünkü. Elde olmayan bir şey için de sorun çıkmaması için bir neden yoktur.
Kardeşim alırken tahmini teslim süresi 13ü değildi. Kargoya geç verildi ve teslimat süresini uzattılar. Ve ben teslimat süresi ile alakalı bir sıkıntıdan bahsetmedim. Satıcı hepsiburada'dan çekilmiş bi an tereddüt ettim sahte bir kullanıcı mı diye ama sözleşmeyi tekrar kontrol ettiğimde boşuna endişelendiğimi anladım. Anlamadan dinlemeden zahmet edip uzunca bir yazı yazmışsın.

Oyla:
Üst Alt