Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi stick cihazim birck olmus yazilimi uctu nasil yaIzilim atabilirim yada ucretli onarim yapabilecek bibyer var mi
Evofone kutusu yok diye garantisi oldugu halde ucretli bile onarim yapmadi duydugum en sacma sey bilginiz olsun
Mi stick cihazim birck olmus yazilimi uctu nasil yaIzilim atabilirim yada ucretli onarim yapabilecek bibyer var mi
Evofone kutusu yok diye garantisi oldugu halde ucretli bile onarim yapmadi duydugum en sacma sey bilginiz olsun
Onu elbet yazılım atacak programı vardır bi bakarsın yıllar önce kullanılan SP flash tool ile atiliyordur mesela o yüzden yapman gereken çince ve ingilizce arama yapman genelde Çinliler net bir şekilde gösteriyor o şekilde araştır ben 5 bin liralık buzdolabının arızasını o şekilde bulmuştum oysa servis çöp demişti
Valla yazilimi ve atacak programi bulamadim atabilen varsa anlatirsa ve link verirse sevinirim tuketici heyetine gidip sansimi denicem kendim yazilim atarsam super olur
Valla yazilimi ve atacak programi bulamadim atabilen varsa anlatirsa ve link verirse sevinirim tuketici heyetine gidip sansimi denicem kendim yazilim atarsam super olur
Aynı sorun bende de oldu, güncelleme geldi, yaptı sonra cihaz brick oldu. Açılmıyor reset olmuyor.
Cihazın garantisi var, istech iletişim perpa cihazi gonderdim ve kumandasini, kutusunu, kablosunu vs adaptöru gondermediniz diye cihaza bakmadilar iade ettiler. Bunlar düzeni kurmuş cihazda kronik bir sorun var ve servis kabul etmiyor ne yapmalıyız. Bilen yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Istech iletişim kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Istech iletişim adını duyurun lutfen kimse birşey almasin tamamen musteriyi magdur ediyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sorun bende de oldu, güncelleme geldi, yaptı sonra cihaz brick oldu. Açılmıyor reset olmuyor.
Cihazın garantisi var, istech iletişim perpa cihazi gonderdim ve kumandasini, kutusunu, kablosunu vs adaptöru gondermediniz diye cihaza bakmadilar iade ettiler. Bunlar düzeni kurmuş cihazda kronik bir sorun var ve servis kabul etmiyor ne yapmalıyız. Bilen yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Istech iletişim kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Istech iletişim adını duyurun lutfen kimse birşey almasin tamamen musteriyi magdur ediyorlar