Teşekkür ederim. Satıcılar ürün isimleri konusunda kafalarına göre yazmazlarsa bizim gibi daha nice kişi bunlardan bihaber kalır. İlkinde sadece 109 TL olan ilan gelmişti. Şimdi Mi baskül diye aradım yine o geldi. Mi tartı diye arayınca 99 TL olan geldi. 10 lira 10 liradır. Niye daha ucuza varken pahalı olanı alalım ki.Kargo dahil 99 TL
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim. Satıcılar ürün isimleri konusunda kafalarına göre yazmazlarsa bizim gibi daha nice kişi bunlardan bihaber kalır. İlkinde sadece 109 TL olan ilan gelmişti. Şimdi Mi baskül diye aradım yine o geldi. Mi tartı diye arayınca 99 TL olan geldi. 10 lira 10 liradır. Niye daha ucuza varken pahalı olanı alalım ki.
Sonra da getirdik 3-5 tane anca satıldı diye sitem ederler. Sen ismini doğru düzgün yazsana ki millet bulabilsin. Ben aradığımda bunu bulabilseydim, 37$'a yurtdışından almaya uğraşır mıydım?
Gerçi fazla kaybım olmadı. 110TL'ye falan denk geldi. Bugün gümrük işlemleri tamamlandı mesajı geldi. Tahmini teslimat zamanını kargo tesliminden sonraki gün mail ile 12 Ağustos yani yarın 13:30-16:30 arası diye maille bildirmişlerdi. Bugün gelen mesajda da teslimatta zamanında herhangi bir değişiklik olmadığı da belirtilmiş. Yarın öğleden sonra elime ulaşacak inşaallah. Yani Şişli'den Ümraniye'ye paket getiren Sürat Kargo'dan daha hızlı geldiğini söyleyebilirim.
DHL'yi herşeyi gümrüğe sokup bekletmeleri ve zaman geçirtip 10 dolarlık bir ürün için 300-500TL ardiye v.s. isimler altında haraç kesmeleri yüzünden hiç sevmiyordum. Tabi fahiş taşıma ücretleri de ayrı bir sebepti. Ancak bu üründe böyle olmadı. DHL'nin bildirim hizmeti çok iyi. Hergün en az 2-3 mesajla Shenzhen gümrüğüne girdi, gümrük kontrolu yapıldı ve Hong Kong'a sevk edildi, gibi her gittiği yerde yapılan işlemleri bildirmesi hoşuma gitti. Teslimat zamanını da 7 gün esnetebiliyorsunuz. Ayrıca tatildeyim diye bir hizmeti var, böyle bir durumda 30 güne kadar bekletme yapılabiliyor.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paket 3 günde elime ulaşarak PTT'nin rekorunu egale etti. DHL oldukça iyi hizmet verdi. Sadece tek ve büyük bir kusurları oldu.Hocam dhl de o durum değişti artık fahiş fiyat alamıyorlar vergiden felan hatta vergi ödemesini bile gümrüğer gitmeden internet sitelerinden bile yapabiliyoruz buraya yazamıyorum bakarsanız görebilirsiniz ben illa kargoya para verceksem yurtdışından özellikle dhl seçiyorum fahiş bir taşıma bedeli yok ise artık
Paket 3 günde elime ulaşarak PTT'nin rekorunu egale etti. DHL oldukça iyi hizmet verdi. Sadece tek ve büyük bir kusurları oldu.
Paket elime geldiğinde üzerinde DHL Repacked yazan bir bant vardı. Yani paket DHL tarafından açılıp kontrol edilerek yeniden kapatılmış. GearBest kutunun kapağını o kadar güzel yapıştırmış ki açmak mümkün değil. Bu yüzden olacak ki DHL de kutunun yan tarafından bir yerden kutuyu kesmiş. Bu esnada içindeki Mi Scale'nin kutusunu da parçalamışlar. Cihaza ulaşmalarına ramak kalmış. Sadece kutu ile yırtmış olduk. Ancak kutu içimde başka ürünler de vardı. Eğer diğer taraftan kesmiş olsalardı, sırt çantasının (gelen ürüne bakılırsa sırt torbası demek daha doğru olacak) kesilmemesi mümkün değildi.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene ayakkabılardan 70TL gibi bir vergi alınmaya başlamıştı. Bir de ayakkabı fiyatı eklenince fiyat uçuyor.Sırada Xiaomi smart shoes var.
Alacağız bir şekilde.Geçen sene ayakkabılardan 70TL gibi bir vergi alınmaya başlamıştı. Bir de ayakkabı fiyatı eklenince fiyat uçuyor.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi