- Adım
- tuncay
- Konular
- 4
arkadaşlar elimde mi4 var,telefon kayınçomun o kullanıyordu, telefonu oğlu ekran şifresini yanlış girdi vede kilitlendi ve o sıradada miui 8 güncellemesi geldi ve telefon kendini yeniden başlattı,telefon sıfır telefon gibi dil seçimi ülke seçimini yaptım sonra şöyle birşey çıktı,bu cihaz mevcut bir Mi hesabı ile (161*******120)ilişkilendirilmiş durumda,cihazı doğrulamak şifrenizi giriniz (kilit açma numarası:3BRR7YMSW2KA)
şimdi sorum şifreyi hangi telefon numarası veya mail adresi ile oluşturduklarını bilmiyoruz,o yüzden şifreyi sıfırlayamıyoruz,ayrıca hangi telefon ile şifre değiştirip denediysem olmadı vede yukarıda belirttiğim gibi hiçbir numaranın miui id si 161 ile başlayıp 120 ile bitmiyor..lütfen yardım.
şimdi sorum şifreyi hangi telefon numarası veya mail adresi ile oluşturduklarını bilmiyoruz,o yüzden şifreyi sıfırlayamıyoruz,ayrıca hangi telefon ile şifre değiştirip denediysem olmadı vede yukarıda belirttiğim gibi hiçbir numaranın miui id si 161 ile başlayıp 120 ile bitmiyor..lütfen yardım.