Mi şifremi unuttum. Telefon sıfırlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkank

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan Karab
Cihazım
Red mi s2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3
Telefon Modeli
Red mi s2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu sıfırladım hard reset atarak çünkü mi şifremi bilmiyorum ve ona bağlı olan eski hattımı şuan kullanmıyorum. Şifre sıfırlama linki direk o numaraya gidiyor. Telefon açılır açılmaz bu şifreyi soruyor bana. Telefonu kapatamıyorum, hiç bir şey yapamıyorum. Şifreyi geri edinmek için yardımcı olun lütfen. Bir kaç telefoncu arkadaşa gösterdim 45dolar talep ettiler. Mağdurum lütfen yardım edin.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Diğer tartışma konularına girmeden şunu söylemek isterim. Şifre istememesi içn telefonu bul özelliğini kaptmaniz gerek. Bu özelliği kaptmaniz için ise telefonun açık olması ve eski şifrenizi biliyor olmanız lazım. Telefonu kapatamıyorum demişsiniz ama uzun süre güç tuşuna baktığınız zaman güç menus gelmesi lazım. Diyorsanız ki ben para ödemek istemiyorum. Tek yol var aosp tabanlı rom kullanmanız lazım ki bunun için de bootloader kilidinz açık ve twrp yüklü olması lazım. İşin en kötü yanı ise bootloader kilidini açmak için telefon açık olmalı ve şifresini bildiğiniz Bi mi hesabı telefonda açık olmalı. Eğer bootloader kilidi iz kapalı ise ve ücret ödemek istemiyorsanız, servise yollayın.

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Bak üslup budur işte. Diğer yönetici arkadaş gibi kendini bilmez tavırlar takınmayıp, artislik yapmadığın için teşekkür ederim. Gerçi onun artisliği bize sökmez de burda elinde yetki var diye oynuyor ERKEK xD
ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın. herkes mafya olmuş memlekette. önce kendi üslubuna bak sonra karşındaki kişilerin üslubunu eleştir. hadsiz sen kimsin ? hem sana yardım etmeye kimsenin mecburiyeti yok. şurada bir aile gibi insanlar birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyo senin gibi müptezeller de suyu bulandırmaya çalışıyor. yönetici arkadaşlar da ( abilerde, kardeşlerde ) iyi sabır var yeminle. Allah'a and olsun kimseye karşı yalakalık yada yaranmak değil amacım. böyle kişiliksiz insanları görünce sabır kalmıyor insanda. yanlış anlamayın ama basın engeli gitsin neden izah etme gereği duyuyorsunuz. benim yaşım 35 bu forumda babam yaşında insanlar var. böyle terbiyesiz ukalalara prim vermeyin lütfen. elimden geldikçe törpüleyerek yazdım mesajımı, kusurum varsa affınıza sığınıyorum. gerçekten çok sinirlendim gece gece.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Aman yarabbim bu ne! Bu ara sık yazıyorum bunu ama ne olur foruma üye olurken IQ testi zorunluluğu gelsin. Çok da değil 2+2 kaç eder falan diye bile sorsanız yeterli zaten. Şunlardan temizleyin forumu lütfen...

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt