Yardım Mi Sağlık Güncelleme

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
11
Merhabalar;
Cihazım Mi 6 Xiaomi eu rom miui 12 20.6.18 sürümünü kullanıyorum. Mi sağlık uygulamasını beğenerek kullanıyorum. Uygulamanın telefondaki sürümü 2.3.3, çıkan son sürüm ise 2.9.7'dir. Telefondaki sürümü son sürüme nasıl yükseltebilirim, yardımcı olabilecek olan var mı?

xSeiren

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Merhabalar;
Cihazım Mi 6 Xiaomi eu rom miui 12 20.6.18 sürümünü kullanıyorum. Mi sağlık uygulamasını beğenerek kullanıyorum. Uygulamanın telefondaki sürümü 2.3.3, çıkan son sürüm ise 2.9.7'dir. Telefondaki sürümü son sürüme nasıl yükseltebilirim, yardımcı olabilecek olan var mı?
Uygulamayı google play üzerinden indirdiyseniz google playden güncelleye bilirsin

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
apk olarak bulmak lazım ama her bulunan çalışmayabiliyor maalesef.

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz araştırınca aşağıdaki linkteki uygulamayı indirip kurdum, daha sonra mi sağlık uygulamasının son sürümlerini indirdim. Kurulum için mi sağlık uygulamasını açınca iki tane paket yükleyici çıktı. İndirmiş olduğum paket yükleyiciyi seçince kurulum yapıyor ama tamamlanmıyor. Fakat uygulamayı açınca güncellenmiş gözüküyor. Ama son sürümlerde sıkıntı var. Menüler açılmıyor veya programdan atıyor. Galiba en stabil çalışan mevcut sürüm olan 2.3.3 sürümü.

Üst Alt