- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
catlax66' Alıntı:@chatin_62 hocam 2.1.78 var üstünde şuan.
chatin_62' Alıntı:catlax66' Alıntı:@chatin_62 hocam 2.1.78 var üstünde şuan.
Bende son sürüm yüklü şu anda diyor.
Peki hocam ana sayfada en altta benim resimde işaretlediğim yerde sizde ne yazıyor? Stable'mı yoksa developer falan mı? Ben manuel olarak hiç yükseltme yapmadım. Geldiğinde üzerinde ne varsa, kendi bulup güncellediği versiyonlar yüklendi. Siz herhangi bir yerden kendiniz birşey indirip yüklediniz mi?
mv_9522' Alıntı:chatin_62' Alıntı:catlax66' Alıntı:@chatin_62 hocam 2.1.78 var üstünde şuan.
Bende son sürüm yüklü şu anda diyor.
Peki hocam ana sayfada en altta benim resimde işaretlediğim yerde sizde ne yazıyor? Stable'mı yoksa developer falan mı? Ben manuel olarak hiç yükseltme yapmadım. Geldiğinde üzerinde ne varsa, kendi bulup güncellediği versiyonlar yüklendi. Siz herhangi bir yerden kendiniz birşey indirip yüklediniz mi?
@chatin_62 hocam @catlax66 hocam developer sürümünü kullaniyor.
chatin_62' Alıntı:Teşekkür ederim @mv_9522 ve @catlax66
Şimdi pek zamanım yok. Sonra bir ara nasıl yüklendiğine bakıp ben de yüklerim. Yükleyemezsem de nasıl olsa sizler buradasınız.![]()
catlax66' Alıntı:mv_9522' Alıntı:chatin_62' Alıntı:Bende son sürüm yüklü şu anda diyor.
@chatin_62 hocam @catlax66 hocam developer sürümünü kullaniyor.
chatin_62' Alıntı:Teşekkür ederim @mv_9522 ve @catlax66
Şimdi pek zamanım yok. Sonra bir ara nasıl yüklendiğine bakıp ben de yüklerim. Yükleyemezsem de nasıl olsa sizler buradasınız.![]()
hocam en kolayı o
Yeni router tanıtılmış bu arada