Yardım Mi Router 4a Kablosuz Bağlantı

mehmetatif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atıf
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.3.3
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bende başlıkta belirttiğim modelden var ancak ürünümü kablosuz router biçiminde kullanamıyorum. Şuan sadece kablou bağlantı olarak veriyor ve kablosuz hale geçirmeyi beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler. <3

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam sizin ürün ile bilgim yok kullanmadım ama benim kullandığım routerlerin arkasında IP adresi olur örnek olarak 168.192.4.3 gibi bunu tarayıca yazın routerin arkasında ki kullanıcı adı ve şifreyi girin orada ayarları olmazı lazım (kendi kullandıklarımdan yola çıkıyorum farklı markalar kullandım hepsinde aynıydı )

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bende başlıkta belirttiğim modelden var ancak ürünümü kablosuz router biçiminde kullanamıyorum. Şuan sadece kablou bağlantı olarak veriyor ve kablosuz hale geçirmeyi beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler. <3

Oyla:

mehmetatif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atıf
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam miwifi sisteminden ayarlarını vs yapıyorum. Wifi dan aldığı sinyali dağıtma özelliğini açıyorum ancak saçma bir şekilde bağlantısı kesiliyor.

Oyla:
Üst Alt