C Caner06 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sabır Cihazım R Konum Türkiye Katılım 18 Ekim 2017 Konular 65 Mesajlar 777 Tepkime puanı 402 Puanları 78 6 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar modem alacağım ancak kararsız kaldım. Mi Router 3 çok cazip duruyor alınırmı sizce? ADSL altyapı kullanıyorum.
Arkadaşlar modem alacağım ancak kararsız kaldım. Mi Router 3 çok cazip duruyor alınırmı sizce? ADSL altyapı kullanıyorum.
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.710 Çözümler 68 Tepkime puanı 24.247 Puanları 438 6 Nisan 2019 #2 Bu cihaz modem değil router hocam. Sizin için uygun değil. Oyla: Oyla 0 Downvote
C Caner06 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sabır Cihazım R Konum Türkiye Katılım 18 Ekim 2017 Konular 65 Mesajlar 777 Tepkime puanı 402 Puanları 78 6 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cantara' Alıntı: Bu cihaz modem değil router hocam. Sizin için uygun değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam. Xiaomi'nin modemi varmı peki ucuz ve kaliteli? Oyla: Oyla 0 Downvote
cantara' Alıntı: Bu cihaz modem değil router hocam. Sizin için uygun değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam. Xiaomi'nin modemi varmı peki ucuz ve kaliteli?
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.710 Çözümler 68 Tepkime puanı 24.247 Puanları 438 8 Nisan 2019 #4 Caner06' Alıntı: Anladım hocam. Xiaomi'nin modemi varmı peki ucuz ve kaliteli? Genişletmek için tıkla ... Bildiğimiz modem görevi gören ürünü varsa da maalesef ben bilmiyorum hocam. Çok hakim olmadığım bir alan Oyla: Oyla 0 Downvote
Caner06' Alıntı: Anladım hocam. Xiaomi'nin modemi varmı peki ucuz ve kaliteli? Genişletmek için tıkla ... Bildiğimiz modem görevi gören ürünü varsa da maalesef ben bilmiyorum hocam. Çok hakim olmadığım bir alan
C Caner06 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sabır Cihazım R Konum Türkiye Katılım 18 Ekim 2017 Konular 65 Mesajlar 777 Tepkime puanı 402 Puanları 78 8 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 cantara' Alıntı: Bildiğimiz modem görevi gören ürünü varsa da maalesef ben bilmiyorum hocam. Çok hakim olmadığım bir alan Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam sağolun. Oyla: Oyla 0 Downvote
cantara' Alıntı: Bildiğimiz modem görevi gören ürünü varsa da maalesef ben bilmiyorum hocam. Çok hakim olmadığım bir alan Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam sağolun.