Sohbet Mi Rooma Neden Geçmeliyim

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Takip edemediğim için denedinizmi bilmiyorum yazdım hocam zaten nolur nolmaz belki atanmıştır diye hatırlatmak istedim Büyük ihtimalle recoveryle alakalıdır o zaman çözüm bulmazsanız varsa modlanmıs orange Fox filan denemnizde fayda var.
Konunun tamamını takip edemediğinizi fark ettiğim için yazdım Hocam. :) Hatırlama için teşekkürler. Farklı fikirler, öneriler, hatırlatmalar her zaman faydalı oluyor, bazen olayın stresi yüzünden en basit şeyler bile gözden kaçabiliyor. Yes~~
Bizde ilk recovery'den şüphelenip Orange Fox kurduk ama yine olmadı :(

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Olsun güzel birkaç insan tanıdım bu konu vesilesiyle. Maalesef olmuyor sadece denemek istemiştim, kalmayı da düşünmüyordum ve mi rooma geri döndüm.

Eu çok güzel stabil ama bana şarj lazım o açıdan mi roomla devam ediyorum. Yapıcak bir şey yokmuş olsun bu kadar saat yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı ödeyemem

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Olsun güzel birkaç insan tanıdım bu konu vesilesiyle. Maalesef olmuyor sadece denemek istemiştim, kalmayı da düşünmüyordum ve mi rooma geri döndüm.

Eu çok güzel stabil ama bana şarj lazım o açıdan mi roomla devam ediyorum. Yapıcak bir şey yokmuş olsun bu kadar saat yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı ödeyemem
Şahsıma, bende sizi tanımaktan çok mutlu oldum. Azminizi taktir ediyorum. Yes~~ OASP deneme şansınız olmadı, Sağlık olsun. Ama halen birden fazla romda sorun çıkmasındaki nedeni anlayabilmiş değilim.

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Emin misiniz hocam herkes mi hemfikir bu batarya süresinde? Genel kanı böyleyse geçmek mantıklı olur.
Surumden surume bıle farkedıyo. Arkadasın telefonda hep ıyı sonuc vermıs heraldr

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Şahsıma, bende sizi tanımaktan çok mutlu oldum. Azminizi taktir ediyorum. Yes~~ OASP deneme şansınız olmadı, Sağlık olsun. Ama halen birden fazla romda sorun çıkmasındaki nedeni anlayabilmiş değilim.
Hocam ben orange Fox dan şüphelendim ama saat çok geç olduğu için tekrar tekrar denedmek istemedim

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Hocam ben orange Fox dan şüphelendim ama saat çok geç olduğu için tekrar tekrar denedmek istemedim

Hocam bugün denemeye çalışırım onuda. Twrpden de aynı sonucu verdiği için orange foxa geçiş yapmıştım ve yine aynı. Belki yeni yöntemlerle twrpden çalışabilir bilemiyorum.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam bugün denemeye çalışırım onuda. Twrpden de aynı sonucu verdiği için orange foxa geçiş yapmıştım ve yine aynı. Belki yeni yöntemlerle twrpden çalışabilir bilemiyorum.
Ben bütün romları twrp üzerinden denedim hocam hiç bir sıkıntı yaşamadım sizin cihaza uygun en güncel twrp sürümünü ayarlamamız lazım

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Ben bütün romları twrp üzerinden denedim hocam hiç bir sıkıntı yaşamadım sizin cihaza uygun en güncel twrp sürümünü ayarlamamız lazım

Mi9t hocam davinci ve son sürümü kullanmıştım ama şunu da deneyebiliriz unoffical twrpler var sürümleri daha yüksek belki onlar denenebilir

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Müsait iseniz deneyin hocam sadece derpfest romu flashlayın
Mi9t hocam davinci ve son sürümü kullanmıştım ama şunu da deneyebiliriz unoffical twrpler var sürümleri daha yüksek belki onlar denenebilir

Üst Alt