Hocam özelden numaramı atıyorum WhatsApp dan gönderinKabul etmedi buraya yüklemeyi hep bir hata hep bir hata![]()
youtube yükleyip atacağım hocam bu arada format data yaptım yine olmadı
![]()
Olmuyor hocam her türlü yolu denedik derpfest yada lineage os deneyecezawkwa8899 Hocam son durum nedir?
Çok ilginç. derpfest/lineage Os sonucunu merak etmeye başladım, paylaşınırsanız sevinirim Hocam.Olmuyor hocam her türlü yolu denedik derpfest yada lineage os deneyecez
Evet hocamDenedinizmi bilmiyorum ama romdan önce uygun firmware flashlıyirmusunuz aosp rom için olması gerekir.
Tabi ki hocam derpfest indiriyor şuanÇok ilginç. derpfest/lineage Os sonucunu merak etmeye başladım, paylaşınırsanız sevinirim Hocam.
Sanırım konunun tamamını takip etme şansınız olmadı. FW nin gerektiğini bilmemize rağmen, FW li de salık verildiği gibi FW siz de denendi HocamDenedinizmi bilmiyorum ama romdan önce uygun firmware flashlıyirmusunuz aosp rom için olması gerekir.
Takip edemediğim için denedinizmi bilmiyorum yazdım hocam zaten nolur nolmaz belki atanmıştır diye hatırlatmak istedim Büyük ihtimalle recoveryle alakalıdır o zaman çözüm bulmazsanız varsa modlanmıs orange Fox filan denemnizde fayda var.Sanırım konunun tamamını takip etme şansınız olmadı. FW nin gerektiğini bilmemize rağmen, FW li de salık verildiği gibi FW siz de denendi Hocam![]()