Yardım Mi room reklam engelleme

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 20.3.27
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar beta miroom kullanıyorum quickshortmaker girilmiyor reklam engellemeyi nasıl halledicez. Uygulama içinde reklam var.
Bir de bu ses ayarları nasıl olmuş bu romda zil sesi için ayrı bildirim için ayrı ses düzeyi yapmışlar gereksiz olmuş.
YouTube vanced de yüklenmiyor ister rootlu seçelim ister rootsuz

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Arkadaşlar beta miroom kullanıyorum quickshortmaker girilmiyor reklam engellemeyi nasıl halledicez. Uygulama içinde reklam var.
Bir de bu ses ayarları nasıl olmuş bu romda zil sesi için ayrı bildirim için ayrı ses düzeyi yapmışlar gereksiz olmuş.
YouTube vanced de yüklenmiyor ister rootlu seçelim ister rootsuz
1. Sorunu buradan özel DNS seçin ve görseldekini yazın tamam deyin.
2. Sorunuza yanıt veremeyeceğim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-17-20-09-33-128_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-17-20-09-33-128_com.android.settings.jpg
    186 KB · Görüntüleme: 47
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Miroom da reklam olduğunu ilk sizden duydum :)

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Miroom hakkında forumda 748383 kişiden 3 kişi gözlemlerini söylediği için bi nevi haklısınız hocam.
Ben kendim her cihazıma miroom kurarım bir iki ay kullanırım ve hiç bir uygulamada tarayıcıda kısacası tek bir reklam bile görmem o yüzden şaşırdım

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendim her cihazıma miroom kurarım bir iki ay kullanırım ve hiç bir uygulamada tarayıcıda kısacası tek bir reklam bile görmem o yüzden şaşırdım
Daha önceden quickshortmaker ile ayar yaptıysanız ya da dns ip ile ilgili bir ayar. Her rom kuruşunuzda o ayarı da taşıyor olma ihtimali var hocam kesin konuşmayalım bi. Reklam olmasa neden reklam var diyeyim şimdi. Zaten herkesin kurup hiçkimsenin bir şey bilmediği bilen insanların da nadir çıktığı gözlem yapılmayan yorum yapılmayan bir rom. Adamlara soruyoruz farklarını bile söyleyemiyorlar diğer romlardan.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Daha önceden quickshortmaker ile ayar yaptıysanız ya da dns ip ile ilgili bir ayar. Her rom kuruşunuzda o ayarı da taşıyor olma ihtimali var hocam kesin konuşmayalım bi. Reklam olmasa neden reklam var diyeyim şimdi. Zaten herkesin kurup hiçkimsenin bir şey bilmediği bilen insanların da nadir çıktığı gözlem yapılmayan yorum yapılmayan bir rom. Adamlara soruyoruz farklarını bile söyleyemiyorlar diğer romlardan.
Hayır siz beni yanlış anladınız ben sizi yalancı durumuna düşürmek istemiyorum :) Sadece şaşırdım. Ve hiç ayar yapmıyorum kendi hostları var. Farkları Eu Beta/Stabil rom çıkarır Miroom Alır Modifiye eder sonra güncelleme getirir. Tek fark o Eu da reklam var Miroomda yok az biraz eklemeler haricinde Eu kadar akıcı değil maalesef

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Hayır siz beni yanlış anladınız ben sizi yalancı durumuna düşürmek istemiyorum :) Sadece şaşırdım. Ve hiç ayar yapmıyorum kendi hostları var. Farkları Eu Beta/Stabil rom çıkarır Miroom Alır Modifiye eder sonra güncelleme getirir. Tek fark o Eu da reklam var Miroomda yok az biraz eklemeler haricinde Eu kadar akıcı değil maalesef
Hocam kusura bakmayın biraz gerginim. Neredeyse bütün romları denedim 3 gündür adamlara soruyorum ya alt bar var mı şu var mı bu nasıl. Adamlar romu kullanmalarına rağmen söyleyemiyorlar ilk defa miroom kullanıcısında gördüm. Eu betadan geçtim gayet memnunum şuanlık herhangi bir takılma kasma da göremedim sanırım sıfır kurulum yaptığımdan dolayı. Eksileri yok artıları var. Bir tek şu ses kontrol probleminde hem zil sesi hem de bildirim için ayrı panellerinin olması uğraştırması can sıkıcı o kadar

Oyla:
Üst Alt