otodan gelmiyor hocam ama bu geçmemek için saçma bi sebep olur bence. ben kesinlikle eu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Otadan güncelleme Alıyor mu mi room?
Eu dan geçmek istiyorum
Yok yine de geçeceğim hocam. sadece hani güncelleme beklemeyim dedim.otodan gelmiyor hocam ama bu geçmemek için saçma bi sebep olur bence. ben kesinlikle eu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
hocam öncelikle eu kullanmadım okuduğum gördüğüm doğrultuda bişiler diyebilirim. zaten aralarında ahım şahım bi fark olduğunu sanmıyorum ama mesela gördüğüm kadarıyla eu da magisk flashlama olayı var galiba ama miroomda içinde geliyor ve magiske güncelleme gelince bir sonraki miroomda magiskte güncel versiyon içinde geliyor. keza ben bataryanın eudan iyi olduğunu düşünüyorum biriyle bu konuda bi fikir alışverişi yapmıştık ondan dolayı bu kanıya vardım. ben direk globalden geldim mirooma bi abim yıllardır custom rom işiyle uğraşmış biri olarak bana şiddetle miroom dedi onun üzerine geçtim çokta memnunum her hafta güncelleme gelir twrp den flashlar geçerim devam sonrasında. tabiki karar sizindir ona birşey diyemem ama ben denemekten birşey kaybetmiyeceğinizi düşünerekten öneririm.Yok yine de geçeceğim hocam. sadece hani güncelleme beklemeyim dedim.
Hangi açıdan daha iyi eu dan acaba?
Magisk in içinde gelmesi olayını çok sevdim. Eu da her hafta magisk flashliyorum bu durum sıkıcı oluyor. Tamam hocam teşekkür ederim anlatımın için şimdi flashliyorum deneyip görelimhocam öncelikle eu kullanmadım okuduğum gördüğüm doğrultuda bişiler diyebilirim. zaten aralarında ahım şahım bi fark olduğunu sanmıyorum ama mesela gördüğüm kadarıyla eu da magisk flashlama olayı var galiba ama miroomda içinde geliyor ve magiske güncelleme gelince bir sonraki miroomda magiskte güncel versiyon içinde geliyor. keza ben bataryanın eudan iyi olduğunu düşünüyorum biriyle bu konuda bi fikir alışverişi yapmıştık ondan dolayı bu kanıya vardım. ben direk globalden geldim mirooma bi abim yıllardır custom rom işiyle uğraşmış biri olarak bana şiddetle miroom dedi onun üzerine geçtim çokta memnunum her hafta güncelleme gelir twrp den flashlar geçerim devam sonrasında. tabiki karar sizindir ona birşey diyemem ama ben denemekten birşey kaybetmiyeceğinizi düşünerekten öneririm.
Hocam merhaba tekrardan.otodan gelmiyor hocam ama bu geçmemek için saçma bi sebep olur bence. ben kesinlikle eu dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bildirim sorunu wp de yok bende hocam otomatik başlatma falan açabilirsin bi deneHocam merhaba tekrardan.
Mi roomu kurdum batarya süresi gerçekten fark etti fakat bildirim sorunu yaşıyorum. Çözemedim. Örnek veriyorum instagram veya WhatsApp dan mesaj atıyorlar ben ekranı açınca mesajlar düşüyor. Ekranı acaba kadar ses yok telefonda
Bende de aynı sorun vardı çözümü yok maalesef ben bulamadım. Çekilmiyor o şekilde Eu'ya geçtim. Burda da azda olsa arada yapıyor aynı şeyi. Anlamadım.Hocam merhaba tekrardan.
Mi roomu kurdum batarya süresi gerçekten fark etti fakat bildirim sorunu yaşıyorum. Çözemedim. Örnek veriyorum instagram veya WhatsApp dan mesaj atıyorlar ben ekranı açınca mesajlar düşüyor. Ekranı acaba kadar ses yok telefonda