- Adım
- Berk
- Cihazım
- Mİ9T PRO
- Konular
- 18
Hocam bunun l1 ile alakası olabilir mi?Malesef
Hocam bunun l1 ile alakası olabilir mi?Malesef
Start TV izleniyorHocam bunun l1 ile alakası olabilir mi?
Romun host dosyasından olabilir reklam engelleme özelliği varsa bazı sayfalarda sorun çıkarabiliyor.Hocam bunun l1 ile alakası olabilir mi?
Bildirim tipini MIUI den Android olana getirip deneyinArkadaşlar bildirim geldiğinde sürekli geniş halinde bunu daraltamiyormuyuz eu böyle bir sıkıntı yok miroomda var
Evet izleniyor. Opera kullanıyorum.9.11.29 da olanlardan ricam KanalD yada herhangi TV kanalının bir dizisini tarayıcı üzerinden izleyebiliyorlar mı bir bakıp söyler misiniz ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende vıdeo ekranı gelmiyor anlamadım kiEvet izleniyor. Opera kullanıyorum.
bende eu beta dan mi room beta ya geçtim ama böyle bir sıkıntı yaşamadım, bildirimlerde aşağı doğru çekince tüm içeriği görebiliyorum (normalde bir kısmı gözüküyor)Hepsini denedim bildirimleri daralt diye bir seçenek yok eu bu seçenek vardj
Rom ile alakalı dediğinizi yaptım olmadibende eu beta dan mi room beta ya geçtim ama böyle bir sıkıntı yaşamadım, bildirimlerde aşağı doğru çekince tüm içeriği görebiliyorum (normalde bir kısmı gözüküyor)
cihazda ayarlar kısmına girip yukardan arama yerine 'bildirim alanı' yazıp Android olarak seçin sonrasında yine arama yerine 'bildirimler' yazıp çıkan başlıkta 'kilit ekranı bildirimleri'ni seçip biçim kısmından isteğinize göre 'bildirim içeriğini göster veya bildirimleri göster ancak bildirim içeriğini gizle'yi seçerek kullanmayı deneyin