Zaten bunu kullanıyorum hocam.OrangeFox ile dener misiniz hocam.? Recovery - Redmi Note 7 OrangeFox Stable R 10.0_2 [ 20.09.2019 ]
Hocam android 10, twrp sürümü ve telefon modeli için, magisk farklılık gösterir mi ? Magisk tüm modeller için uyumlu ve tek midir?Tam olarak nasıl yüklediniz?
Viper yok mu viper ses çıkmıyo telefondan çok üzülüyorum
Hocam denedim onu bootloopa düştü yeniden başlatınca. Acaba kurarken + - seçeneklerini yanlış mı seçtim? Hangilerini seçmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?Magisk uzerinden v 4.4 olanı indirip yükleyebilirsiniz. Andorid 10 çalışıyor. Kolay gelsin
mi8 hocam. Ya şimdi her şeyi ayarladım yine bootloopa düşerse sil baştan aynı ayarları yapmak zorunda kalacağım, çekiniyorum o yüzdenBen hepsine + veriyorum. Miroom da çalışıyor. Telefon modelini nedir. Mi 9t benimki
mi8 hocam. Ya şimdi her şeyi ayarladım yine bootloopa düşerse sil baştan aynı ayarları yapmak zorunda kalacağım, çekiniyorum o yüzden
Mi room 9.10.17 hocam. Valla şimdilik dursun, stbil veya bir sonraki betada denerim artıkBilirim o duyguyu ama işte deneme yanılma yolu. Bi de andorid sürümünüz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Andorid sürümünü yazarsanız yardımcı olurum.Mi room 9.10.17 hocam. Valla şimdilik dursun, stbil veya bir sonraki betada denerim artık