- Adım
- ardacan
- Cihazım
- Xiaomi mi max 2
- Konular
- 31
Android sürümüne bakabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android sürümüne bakabilir misiniz
Yukarıda bahsedilen karanlık mod sizin telefonda olmaz. Android sürümünde dolayı. Sorun temadan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir tema yükleyip daha sonra orijinal haline dönüp deneyebilir misiniz. Ve bir de sonradan mı oluştu bu durum yoksa romu yüklediğiniz anda mı oldu.
Son iki ihtimal kaldı. Ya pil tasarrufu ayarlarında vi değişiklik var. Ya da romu yüklerken Bi hata oluşmuş. Başka bisey gelmiyor aklıma. Durum1 saat falan oluyor kendi kendine oldu temadan dır diye farklı tema denedim ama yine aynı
Karanlık mod Android 10 ile ve miui 11 ile geldi diye biliyorum çünkü. Arkadaşın telefonunda Android 7 varNeden olmuyor telefonunda ?
Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız dan dolayı yarın güncelleme gelecek sanırım gelince sıfır kurulum yapayım bariSon iki ihtimal kaldı. Ya pil tasarrufu ayarlarında vi değişiklik var. Ya da romu yüklerken Bi hata oluşmuş. Başka bisey gelmiyor aklıma. Durum
Karanlık mod Android 10 ile ve miui 11 ile geldi diye biliyorum çünkü. Arkadaşın telefonunda Android 7 var
Aynen Bi de o yöntem var. Zaten geliştirici seçenekleri açık ise bilmeden açmış olabilirsiniz karanlık modu.
- Ayarlar > Cihazım >Tüm özellikler > Miui 11 yazısına art arta basın, geliştirici seçenekleri açılacaktır.
- Daha sonra, Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici seçenekleri > Karanlık mod varsa kapatın hocam. Ve ya bu konudaki uygulama ile kapatmayı deneyebilirsiniz. Uygulama - Dark Mode Uygulaması
Aynen Bi de o yöntem var. Zaten geliştirici seçenekleri açık ise bilmeden açmış olabilirsiniz karanlık modu.