MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

eubov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
xiaomi mi 8
Meslek
öğretmen
Konular
1
arkadaşlar iyi forumlar. Whatsapp uygulamasında ki kişiler kayboluyor. Yenileyince geliyor fakat belli bir zaman sonra yeniden gidiyor. Çözümünü bilen var mı?
Uygulama davranışı ayarlarından uygulamanın kişilere erişmesine ve cihazdaki hesaplara erişmesine kısmını 'her zaman izin ver 'yapın düzelecektir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
SMS uygulamasında çok kasıyor, çok lag var. Bir gönderenin smslerine girince aşağı yukarı kaydırırken ve silmek için seçim yaparken. Eu romda da vardı aynı sorun. Eskiden liste animasyonları seçilebiliyordu artık yok sanırım bulamadım.

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Arkadaşlar yarın gelecek sürümle ilgili bilgi yokmu? Bide bu bilgiyi nerden öğreniyosunuz bende her hafta buradan paylaşabilirimm..

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
mi9 lite ta kullanan oldumu miroom un sürümünü? az önce temiz kurulumla denedim fastboota düştü.. varmı haatyı alan?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mix 2'de kasmalar mevcut. Mix 2 kullananlar için önermiyorum son sürümü.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
mi9 lite ta kullanan oldumu miroom un sürümünü? az önce temiz kurulumla denedim fastboota düştü.. varmı haatyı alan?
Mi room son beta yı kullanıyorum mi 9 lite da herhangi bir sorun gayet akıcı ve memnunum.

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Dostum Twrp sürümünü güncel tut. Format Data/yes yap. Reboot recovery yap. Hafîzaya romu at. 4wipe yap kur. Kurduktan sonra tekrar ana menûye dôn Format Data/yes yap reboot sistem yap. Sonucunu yazarsın buraya.

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Dostum Twrp sürümünü güncel tut. Format Data/yes yap. Reboot recovery yap. Hafîzaya romu at. 4wipe yap kur. Kurduktan sonra tekrar ana menûye dôn Format Data/yes yap reboot sistem yap. Sonucunu yazarsın buraya.
hocam son sürüm twrp aslında geçen güncelledim. twrpde herşeyi sildim dabi depolama hariç. iki defa fastboot a attı. miuimix e döndüm yeniden . miroom denim dedim son neden oldu anlamadım açıkçası. son zamnalarda dosya formatı bozuluyor sürekli. dosya formatını düzeltmeden bişey yükleyemiyoum ama herşeyi sildikten sonra miumix kurabildim. cevap için teşekkürler yinede

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
hocam son sürüm twrp aslında geçen güncelledim. twrpde herşeyi sildim dabi depolama hariç. iki defa fastboot a attı. miuimix e döndüm yeniden . miroom denim dedim son neden oldu anlamadım açıkçası. son zamnalarda dosya formatı bozuluyor sürekli. dosya formatını düzeltmeden bişey yükleyemiyoum ama herşeyi sildikten sonra miumix kurabildim. cevap için teşekkürler yinede
Bendede surekli fastboota atiyordu twrp guncelledim. Yine ayni sorun oldu. Rom flashlandiktan sonra tekrar format data yaptim açmadan duzeldi. Sadece miroomda oluyordu bu sorun.

Üst Alt