- Adım
- 7.0
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- network mikrotik
- Konular
- 44
4g sürekli açık ama mobil veriyi kapattım4g açıkça normal akıllı ağ modunu kullanın
4g sürekli açık ama mobil veriyi kapattım4g açıkça normal akıllı ağ modunu kullanın
Farketmiyo çok dediğim konuyu bulup farkı görün4g sürekli açık ama mobil veriyi kapattım
Farketmiyo çok dediğim konuyu bulup farkı görün
[/QUOTE
akıllı ag modunu açtım twrp atıyor sıfırlamak zorunda kalmadan açmam mumkun mu farklı bir ayarı var anlamadım
teşekürler akıllı ağ ayarı kullanan var mı nasıl bır ayar yapmam gerekıyorSim kartı çıkarın, telefonu yeniden başlatın sonra akıllı ağ modunu kapatın ve tekrar simi takın.
akıllı ağ modunu kullanmak isterım tabıkı ama dediğim gibi açtım twrp attın farklı bı ayar varsa onu yapayım wifi bağlandığında 2g geciyor wifi den bağlantısı kesildiğinde 4g gecmıyor elle 4g seçmem gerekiyorBunu kullanmam dersen de 3g de kullan 4g gereksiz ama diğer şeylerle kullan mutlaka
Ben hiç bir şekilde kullanamadım akıllı ağ ayarını açınca direkt twrp ye atıyor telefonu. Sebebini bulamadım.teşekürler akıllı ağ ayarı kullanan var mı nasıl bır ayar yapmam gerekıyor
Akıllı ağ, akıllı ağ diye çok bahsediliyor ama söylendiği kadar akıllı değil galiba...Ben hiç bir şekilde kullanamadım akıllı ağ ayarını açınca direkt twrp ye atıyor telefonu. Sebebini bulamadım.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 9T Pro'dan yazıldı.