MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Yeni güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar..

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Hala çözemediler bu sorunu. Kaç sürümdür devam ediyor. Mi 9 lite kullanıyorum ve mi room dan soğudum resmen.
hocam eu stabil kurdum geçtim son 3 sürümdür devam ediyor. eu stabilde gayet güzelmiş çok memnunum. küresel dark mode yok sadece . bide telefona güzel kernel bulsam mükemmel olacak ama kernel hiç çıkmıyor zaten.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
hocam eu stabil kurdum geçtim son 3 sürümdür devam ediyor. eu stabilde gayet güzelmiş çok memnunum. küresel dark mode yok sadece . bide telefona güzel kernel bulsam mükemmel olacak ama kernel hiç çıkmıyor zaten.
Beta kullanın hocam stabil geç geliyor güncelleme hatta miroom dene

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Beta kullanın hocam stabil geç geliyor güncelleme hatta miroom dene
miroom u uzun süredir kullanıyorum. son 3 sürümde ana ekrana dönünce siyah ekranda kalma haatsı var. hiç tavsiye etmiyorum. miuimix çok iyi ( son sürümü yeni çıkmış ) hat iyi çekmiyor daha öcneden az çeken yerde miuimix ile tamamen gidiyor ulaşılmıyor telefona. revos kurulmadı nedeninin anlamadım. eu stabil ise hatasız resmen. her hafta günclleme gelmeside pek mantıklı değil gibi. şu ana kadar hep beta kullandım ama mirrom son 3 sürümde hala hatayı düzeltmeyince tamamen gözümden düştü.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
miroom u uzun süredir kullanıyorum. son 3 sürümde ana ekrana dönünce siyah ekranda kalma haatsı var. hiç tavsiye etmiyorum. miuimix çok iyi ( son sürümü yeni çıkmış ) hat iyi çekmiyor daha öcneden az çeken yerde miuimix ile tamamen gidiyor ulaşılmıyor telefona. revos kurulmadı nedeninin anlamadım. eu stabil ise hatasız resmen. her hafta günclleme gelmeside pek mantıklı değil gibi. şu ana kadar hep beta kullandım ama mirrom son 3 sürümde hala hatayı düzeltmeyince tamamen gözümden düştü.
Miroom stabil denediniz mi

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Miroom stabil denediniz mi
hayır denemedim hocam. android 9 olduğundan denemedim. eu android 10 stabil var onu denedim. magisk sürümünden dolauyımıdır bilemedim ama fde.ai nfs çalışmadı modüllerden de bulamadım. zaten alıştığım magiskten çok farklı arayüzü var.

Üst Alt