ana ekrana dönünce siyah ekran kalma sorunu devam ediyor. eu stabil kurdum .Yeni güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar..
Hala çözemediler bu sorunu. Kaç sürümdür devam ediyor. Mi 9 lite kullanıyorum ve mi room dan soğudum resmen.ana ekrana dönünce siyah ekran kalma sorunu devam ediyor. eu stabil kurdum .
Hocam ana ekran ayarlarından animasyonu devre dışı bırakın düzelmiyor muana ekrana dönünce siyah ekran kalma sorunu devam ediyor. eu stabil kurdum .
hocam eu stabil kurdum geçtim son 3 sürümdür devam ediyor. eu stabilde gayet güzelmiş çok memnunum. küresel dark mode yok sadece . bide telefona güzel kernel bulsam mükemmel olacak ama kernel hiç çıkmıyor zaten.Hala çözemediler bu sorunu. Kaç sürümdür devam ediyor. Mi 9 lite kullanıyorum ve mi room dan soğudum resmen.
Beta kullanın hocam stabil geç geliyor güncelleme hatta miroom denehocam eu stabil kurdum geçtim son 3 sürümdür devam ediyor. eu stabilde gayet güzelmiş çok memnunum. küresel dark mode yok sadece . bide telefona güzel kernel bulsam mükemmel olacak ama kernel hiç çıkmıyor zaten.
miroom u uzun süredir kullanıyorum. son 3 sürümde ana ekrana dönünce siyah ekranda kalma haatsı var. hiç tavsiye etmiyorum. miuimix çok iyi ( son sürümü yeni çıkmış ) hat iyi çekmiyor daha öcneden az çeken yerde miuimix ile tamamen gidiyor ulaşılmıyor telefona. revos kurulmadı nedeninin anlamadım. eu stabil ise hatasız resmen. her hafta günclleme gelmeside pek mantıklı değil gibi. şu ana kadar hep beta kullandım ama mirrom son 3 sürümde hala hatayı düzeltmeyince tamamen gözümden düştü.Beta kullanın hocam stabil geç geliyor güncelleme hatta miroom dene
Miroom stabil denediniz mimiroom u uzun süredir kullanıyorum. son 3 sürümde ana ekrana dönünce siyah ekranda kalma haatsı var. hiç tavsiye etmiyorum. miuimix çok iyi ( son sürümü yeni çıkmış ) hat iyi çekmiyor daha öcneden az çeken yerde miuimix ile tamamen gidiyor ulaşılmıyor telefona. revos kurulmadı nedeninin anlamadım. eu stabil ise hatasız resmen. her hafta günclleme gelmeside pek mantıklı değil gibi. şu ana kadar hep beta kullandım ama mirrom son 3 sürümde hala hatayı düzeltmeyince tamamen gözümden düştü.
hayır denemedim hocam. android 9 olduğundan denemedim. eu android 10 stabil var onu denedim. magisk sürümünden dolauyımıdır bilemedim ama fde.ai nfs çalışmadı modüllerden de bulamadım. zaten alıştığım magiskten çok farklı arayüzü var.Miroom stabil denediniz mi
G playden program indirinClassiCTR
hocam mi 6 hesap makinesi açılmama sorunu var çözumü var mı ?