Format data yapman gerekiyorArkadaşlar telefonum mi8 eu beta kullanıyorum ama bir de mi room denemek istiyorum indirip twrpden flashlayıp geçebilir miyim hemen?
Yapacağım ama şu an bir bilgisayara sahip değilim malesef fotoğrafları falan nasıl yedekleyebilirimFormat data yapman gerekiyor
Google fotoğraf ile yedeklersin de format datadan sonra rom dosyasını nereden atacaksın telefona bilgisayarın yokken?Yapacağım ama şu an bir bilgisayara sahip değilim malesef fotoğrafları falan nasıl yedekleyebilirim
İşte o da sıkıntı gerçi var ama fotoğraflar için yeterli depolama alanı yok romu oraya atabilirim 2gb sıkıntı olmazGoogle fotoğraf ile yedeklersin de format datadan sonra rom dosyasını nereden atacaksın telefona bilgisayarın yokken?
Siz beni yanlış anladınız. Format data işlemi yaptıktan sonra cihazda hiçbir dosya kalmıyor ve sistemi sildiğiniz için twrpden sistemi kurmadan cihaz açılmaz. Romu atabilmek için de bilgisayarınızın olması gerekiyor.İşte o da sıkıntı gerçi var ama fotoğraflar için yeterli depolama alanı yok romu oraya atabilirim 2gb sıkıntı olmaz