- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
O zaman Ainur deneyibdolby atmos kuru olduğu için telefon açılmadı android Q desteklemediği için galiba
O zaman Ainur deneyibdolby atmos kuru olduğu için telefon açılmadı android Q desteklemediği için galiba
Bende de klavye sorunu olmadi. Genel itibariyle sorunsuz çalışıyor. Pil performansini merak ediyorum sadece. Bir onceki versiyonda cok memnundum.Sıfır kurulum yakın isterseniz bende öyle Bi bug olmadı ve kamera dan galeri ye geçmede de sıkıntı yok
temiz kurulum yapmadın mı
ben de yüklesem mi diye açıkçası teredüt içersindeyim.Mi8 'e yükledim. Saedece bluetooth sorunu yaşadım.
İlk açılışta bluetooth sorunsuz çalışıyor. Ancak kapattıktan sonra bir daha açılmıyor, cihazı yeniden başlatmam gerekiyor.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
Eu roomda mi8 de çok sorun var, benzer sıkıntılar miroomda da olabilir. Blue tooth galeri donma vs. ben bu hafta bekleyeceğim. En azından 9.27den memnunum.ben de yüklesem mi diye açıkçası teredüt içersindeyim.
Akıllı saat kullandığımdan dolayı sadece bluetooth sorunu yaşadım. Onun haricinde herhangi bir sıkıntı yaşamadımben de yüklesem mi diye açıkçası teredüt içersindeyim.