Yardım Mi Room Android 10 Akıllı Ağ Hatası

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
Merhabalar. Kısa bir süre önce mi room'a geçiş yaptım. Geliştirici seçeneklerinden akıllı ağı seçince bootloopa düşüyorum, bu sorunu nasıl halledebilirim?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yani sadece sim 1 dediğiniz halde mi girdi?
Evet, hat sim 1 de takılı, hem fiziksel hem yazılımsal kontrolünü yaptım doğru yerde mi diye :) akıllı ağ ayarını da sadece sim 1 için yaptım, sonrasında maalesef döngüye girdi kapatınca.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Evet, hat sim 1 de takılı, hem fiziksel hem yazılımsal kontrolünü yaptım doğru yerde mi diye :) akıllı ağ ayarını da sadece sim 1 için yaptım, sonrasında maalesef döngüye girdi kapatınca.
Hocam temiz kurulum yapin siz sanırım tek sizde problem var

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Akıllı ag sızın ıcın bu kadar onemlı ıse onun bı ust versıyonu olan xposed+gravıty box şeklinde kullanın. Extra olarak ekranı kapatınca telefonu 2g ye alma özelliği var hat ıyı cekmeyen bolgede iseniz cok daha ıslevsel olur batarya açısından. Ayrıca grenııfy gıbı xposed ıle extra ozellıkler acan uygulamalardan da yararlanmış olursunuz.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam temiz kurulum yapin siz sanırım tek sizde problem var
Global romdan yeni geçtim, hem 4 Wipe hem de format data yaptım mecburen kurarken, daha temizi yok :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akıllı ag sızın ıcın bu kadar onemlı ıse onun bı ust versıyonu olan xposed+gravıty box şeklinde kullanın. Extra olarak ekranı kapatınca telefonu 2g ye alma özelliği var hat ıyı cekmeyen bolgede iseniz cok daha ıslevsel olur batarya açısından
Bu dediğiniz şeyler nerede bulunuyor, link vs verebilir misiniz, bir ara aradım ama bulamadım Google playde

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Global romdan yeni geçtim, hem 4 Wipe hem de format data yaptım mecburen kurarken, daha temizi yok :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediğiniz şeyler nerede bulunuyor, link vs verebilir misiniz, bir ara aradım ama bulamadım Google playde
Mıuı 11 için forumda xposed konusu vardı. Oradan xposed kurun. Kurduktan sonra magısk modülü gibi xposed içinden gravıty box indirin. Program içinde telefon sekmesınde olması lazım bahsettıgım ayarda
Mobıldeyım lınk ugratırır sımdı :D

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Gravity box ozellestirme modulu hocam dediginiz islem tam olarak ne?

Yazilimsal bir sorun daha once basima geldi akilli ag hatasi nedenini tam saptayamadan rom degistirmistim belki firmware ile alakalidir..

Oyla:

Siryisliniga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cankan
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Aynı problemi ben de mi room 20.1.21 de yaşamıştım ilk açtığımda problem olmadı ama iki saat sonra felan birden hiç kimseyi arayamadım ve telefon bootlopa düştü

Oyla:
Üst Alt