Çözüldü Mi Room 20.2.20 beta güncellemesi.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şarj ederken sıkıntı yaşamadım. Ama pubg oynarken aşırı kasılmalar yaşadı canımı sıktı stabil kurdum hocam.

Stabil hangi sürümü hocam. Bende miroom 11.0.2.1 stabil vardı ana ekran bile kasıyordu. Doğru düzgün bir rom bulamadım yahu.

mertylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
Mi room stabil 11.0.2.1 i kurdum hocam ana ekranda bi kasma felan görmedim şuana kadar bi tek wifiye bağlanırken ufak bi takılma yaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stabil hangi sürümü hocam. Bende miroom 11.0.2.1 stabil vardı ana ekran bile kasıyordu. Doğru düzgün bir rom bulamadım yahu.
Düzgün rom eu stabil 11.0.2.0 ı önerebilirim hocam uzun süre kullandım. Mi room kullanmamın sebebi stabilde odak modu olması Yoksa eu kullanırdım.

Son düzenleme:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mi room stabil 11.0.2.1 i kurdum hocam ana ekranda bi kasma felan görmedim şuana kadar bi tek wifiye bağlanırken ufak bi takılma yaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün rom eu stabil 11.0.2.0 ı önerebilirim hocam uzun süre kullandım. Mi room kullanmamın sebebi stabilde odak modu olması Yoksa eu kullanırdım.

Anladım hocam tamamdır teşekkürler . Bug suz rom bulamayacağınız anlaşılan :)

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Uzun bir uçak yolculuğum boyunca MiRoom beta 20.2.20 yi deneme fırsatım oldu. Genellikle video izleyip müzik dinledim. WiFi kapalı ve telefon uçak modunda idi. (cihazım mi8) arada ufak donmalar yaşadım ancak batarya süresi olarak gayet iyi geldi bana. Ekran görüntülerini paylaşıyorum. Herkese iyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Üst Alt