Bu mod her telefon için değil kanaatimce geçen hafta inceledim xda da hatta mi9 Lite için denemiştim çalışmamıştı.Herkese merhaba Bu mod ile miui pro rom daki gibi durum çubuğu kişiselleştirme, saati ortaya alma, arama ekranına avatar ekleme gibi bir çok özellik ekler. Bu modu yükleyebilmek için cihazın rootlu olması ve magisk 20.3 yüklü olması gerekir.
Magisk modülü :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran görüntüsü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk sürümünüz nedir!?açılış ekranında kaldı cihaz açılmıyor.yedek te yok nasıl açabiliirm yada modülü twrp üzerinden kaldırabilir miyim
Bu mod her miroom 20.1.9 sürümünü kullanan tüm cihazlar içinBu mod her telefon için değil kanaatimce geçen hafta inceledim xda da hatta mi9 Lite için denemiştim çalışmamıştı.
Magisk ten yükleyeceksiniz Orange foxtan değil hocamYükledim 30 dk bekledim açılmadı yedekten geri döndüm
MiRoom 20.1.9
Yüklü
Orange fox recovery
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrpden değil hocam magisk modülü bu modülü birden fazla kurmaya çalışırsanız cihazınızın açılmaması gayet normal çünkü system içinde priv-app dosyalarını değiştiriyor.Twrp den de magisk den de yükledim mi logosunu geçiyor ama yaklaşık 30 dk geçti cihaz açılmadı yedekten geri döndüm
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk sürümünüz nedir!?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20.3 yüklü idi, açılış ekranında kaldı cihaz açılmadı, yedek olmayınca yeni rom kurdum
Evet her ikisi için kullanılabilir.kararlı sürüm içinde uygulanabilir mi acaba yada oda yayınlanır mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi mix kullanicisiyim bende miroomda sadece kararlı sürüm var
Değerli Hocam bu modun kaynağını belirtseniz çok memnun olurum. Siz yüklemişsiniz eyvallah ne var ki telefonunuzun modelini belirtmemişsiniz. Bu modu uygulamaya çalışanlar genelde olmadığını yazmışlar. Siz ısrarla her modele, beta stabil farketmez uyumlu demişsiniz. Öyle farketmeyecek olsaydı mi room 20.1.9 olarak paylaşılmaz genel olarak paylaşılırdı. Kanaatim odur ki her telefona uyumlu bir mod değil. Ben de mi room 20.1.9 sürümünü kullanıyorum ve magisk 20.3 yüklü. Dün denedim hem de iki defa telefon açılmadı. Yedek almıştım ve her ikisinde de yedekten geri döndümEvet her ikisi için kullanılabilir.
Cihazım mi9t modeli modun kaynağı 4pda Red warrior isimli kullanıcıya aittirDeğerli Hocam bu modun kaynağını belirtseniz çok memnun olurum. Siz yüklemişsiniz eyvallah ne var ki telefonunuzun modelini belirtmemişsiniz. Bu modu uygulamaya çalışanlar genelde olmadığını yazmışlar. Siz ısrarla her modele, beta stabil farketmez uyumlu demişsiniz. Öyle farketmeyecek olsaydı mi room 20.1.9 olarak paylaşılmaz genel olarak paylaşılırdı. Kanaatim odur ki her telefona uyumlu bir mod değil. Ben de mi room 20.1.9 sürümünü kullanıyorum ve magisk 20.3 yüklü. Dün denedim hem de iki defa telefon açılmadı. Yedek almıştım ve her ikisinde de yedekten geri döndüm