- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 8
Tamam hocam teşekkürler yüklüyorum simdiHocam kullandığınız programın desteği yok maalesef. Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.
Rehber - Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)
Mi PC Suite 3.0 (Türkçe) Merhaba MUI Türkiye ailesi Bu konuda size Mi PC Suite 3.0 kurulumu ve Türkçe dil yapma işlemleri için bir rehber hazırladık. * Başlamadan önce önce linkte vermiş olduğum 2 adet dosyayı indirelim. * ilk önce "amt.exe" isimli dosyamızı kuralım. Programa kolay erişim...forum.miuiturkiye.net
Yine bağlanmadı hocam..usb hata ayıklama açık ve usb üzerinden yükle de açıkTamam hocam teşekkürler yüklüyorum simdi
Yine bağlanmadı hocam..usb hata ayıklama falan açık.. USB üzerinden yükle de açıkHocam kullandığınız programın desteği yok maalesef. Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.
Rehber - Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)
Mi PC Suite 3.0 (Türkçe) Merhaba MUI Türkiye ailesi Bu konuda size Mi PC Suite 3.0 kurulumu ve Türkçe dil yapma işlemleri için bir rehber hazırladık. * Başlamadan önce önce linkte vermiş olduğum 2 adet dosyayı indirelim. * ilk önce "amt.exe" isimli dosyamızı kuralım. Programa kolay erişim...forum.miuiturkiye.net