Soru Mi Note10 Lite kılıf Tavsiyesi hk

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Merhaba,bu ürüne kılıf yok heralde bulamadım ya da uyumlu başka modeller mi vardır anlamadım açıkcası bir tane bile yok :)

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Oyla:

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Yok ince yumuşak bir jelatin gibi lensun kaplama yazıp aratırsanız baya konuya ulaşırsınız sitelerinde bayi listesi de var
Hocam ön arka mı olani yaptırdınız yokaa sadece ön mü
Yok ince yumuşak bir jelatin gibi lensun kaplama yazıp aratırsanız baya konuya ulaşırsınız sitelerinde bayi listesi de var
Hocam merhaba ben 2 ürün arasında kaldim ekran koruyucu konusunda. 1.si Zore Polymer Nano ekran koruyucu 2.si ise Lensun ön arka nano ekran koruyucu. Videolarini izledim Lensun arka icin kaplama da veriyor olmasi ve kenarlarinin cizgili olmamasiyla daha cok hosuma gitti. Ancak izledigim videolarda hep hava kabarcigi kaldigini gordum ve videoyu ceken kisi bunlarin 24 saatte gittigini soyledi. Sizde ilk takışınızda hava kabarcigi oldu mu ve belirli bir sure sonra kendiliginden gitti mi? Bir de telefonunuzda nasil durdugunu fotografini cekebilirseniz cok memnun olurum. Kusura bakmayin cok sey istedim ancak cok kararsiz kaldim :)

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Hocam ön arka mı olani yaptırdınız yokaa sadece ön mü
Hocam merhaba ben 2 ürün arasında kaldim ekran koruyucu konusunda. 1.si Zore Polymer Nano ekran koruyucu 2.si ise Lensun ön arka nano ekran koruyucu. Videolarini izledim Lensun arka icin kaplama da veriyor olmasi ve kenarlarinin cizgili olmamasiyla daha cok hosuma gitti. Ancak izledigim videolarda hep hava kabarcigi kaldigini gordum ve videoyu ceken kisi bunlarin 24 saatte gittigini soyledi. Sizde ilk takışınızda hava kabarcigi oldu mu ve belirli bir sure sonra kendiliginden gitti mi? Bir de telefonunuzda nasil durdugunu fotografini cekebilirseniz cok memnun olurum. Kusura bakmayin cok sey istedim ancak cok kararsiz kaldim :)
Bende hiç hava kabarcığı kalmadı aldığım yere yaptırdım fotoğraf çekmenin pek bir anlamı olmaz çünkü gözle bile çok yakından baktığınız da görebiliyoruz kesinlikle tavsiye ederim

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Bende hiç hava kabarcığı kalmadı aldığım yere yaptırdım fotoğraf çekmenin pek bir anlamı olmaz çünkü gözle bile çok yakından baktığınız da görebiliyoruz kesinlikle tavsiye ederim
Ön arka mi yaptirdiniz hocam yoksa sadece ön mü? Bir de ölçülerde herhangi bir hata fark ettiniz mi veya kesimde? Tesekkurler

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Ön arka mi yaptirdiniz hocam yoksa sadece ön mü? Bir de ölçülerde herhangi bir hata fark ettiniz mi veya kesimde? Tesekkurler
Ön arka yaptırdım ölçüler tam flaş delikleri bile milimetrik oldu ekranın tan tarafları ekran bitip kasa başlayana kadar yapıştı üst tarafta öyle sıfıra sıfır

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Ön arka yaptırdım ölçüler tam flaş delikleri bile milimetrik oldu ekranın tan tarafları ekran bitip kasa başlayana kadar yapıştı üst tarafta öyle sıfıra sıfır
Hocam anladigim kadariyla tam kapliyor yani sadece ekranı degil? Bir de kılıfla kullanirken kenarlardan kalkma yapmiyor degil mi? Tesekkurler :)

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Hocam anladigim kadariyla tam kapliyor yani sadece ekranı degil? Bir de kılıfla kullanirken kenarlardan kalkma yapmiyor degil mi? Tesekkurler :)
Ben ön arka yaptırdığım için kenar çıtalar haricinde tam kaplıyor orjinal kılıf köşeler ekrana oturduğu için oturduğu yerleri köşelerden biraz kestim kaldırma yapmasın diye

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Bu ekran koruyucu kılıf için boşluk bırakmıyor mu yani? orijinal kılıf ile kullanabilmek için sizin gibi bir işlem mi uygulamamız lazım? sizin kesme nedeninizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın :)

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Bu ekran koruyucu kılıf için boşluk bırakmıyor mu yani? orijinal kılıf ile kullanabilmek için sizin gibi bir işlem mi uygulamamız lazım? sizin kesme nedeninizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın :)
Üst ve alt köşeler kılıfın içerisinde kalıyor köşelerden çok az kesilmezse orj kılıf ekran koruyucusu kaldırıyor Ekrem koruyucu ekranın tamamını kaplıyor kılıf için boşluğu ilk defa sizden duyuyorum sorun kılıfta ekran koruyucu da değil

Oyla:
Üst Alt