Kardeşim bende mi note pro düşünüyordum ve üst segment telefon almaya meyilliydım ama snapdragon 810 tam bir baş belası ve hiçbir şekilde düzelmiyor en kötü 65 -70 derecede diyebilirim cebinde soba taşımak istersen buyur derim sana ben sırf bu yüzden mi note aldım ki gayet memnunum sıralıyorum
Kullanılabilir ram miktarı 1.8 gb tabi facebook vs uygulamalar arka planda çalışıyor
ses seviyesi gayet güzel hatta konusma sesi aşırı iyi htc one m8 kulaklığı ile hifi de muhteşem ses alıyorum ...
telefon aşırı ısınmıyor hatta ısınmıyor desem yeridir antutu test yaptım 46989 gibi bir rakam verdi...
Telefonun güncellemeleri her miuide olduğu gibi manuel olarak yapılıyor ve sorun çıkarmıyor ben dün Türkçe için 5.6.11 yükledim bugün iş yerinde 5.6.18 güncelledim ...
bunların dısında sormak istediğin birşey var ise buyur burdayım ...
1 Ay kadar önce bende Mi Note aldım ve arkadaşın söylediklerine ek olarak telefondaki memnun olduğum/ olmadığım bikaç noktayı belirtmek istedim..
+lar
-4S den sonra mi note un uzun şarj süresi..(aynı faaliyetleri gerçekleştirerek 4s de 4-5 saat giden şarj, mi note de ise 24-36 saat arası gitmekte)
-Canlı, geniş ve dokunmatik hassasiyeti gayet iyi ekran..
-Hem hoparlör, hemde karşı tarafın ses seviyesi mükemmel
-Elinize aldığınızda hissettiğiniz kalite imajı
-ler
-Ekran kapalı iken sağ yandaki tuşlar kullanılmadan ekranı uyandıramamak
-Sağ yanda bulunan power tuşuna oyun oynarken istemsiz olarak elin değmesi sebebiyle ekranın kapanması.
-Performans eksikliği hissettirmesede kullanılabilir ram miktarının 1,6-1,8 gb seviyelerinde olması.
-Kendi arayüzü içinde gömülü gelen ve kaldırılamayan uygulamaların olması.
Başka sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım.