Yardım mi note 8 pro için

aysesena

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayşe Sena
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4| Kararlı 11.0.4.0 (PGGINXM)
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba yurtdışı redmi note 8 pro aldım. imei attırdım sonradan eski telefonumun imeisini verip aynı telefonu aldığım telefoncuya. Şimdi sormak istediğim birkaç şey var.
Telefoncu telefonu fabrikaya sıfırlama imei gider dedi güncellemeler nolcak dedim güncellemeleri alır dedi. Ama şu an android 10 güncellemesi gelmedi hala 9da. koda bakınca mevcut romun hindistan romu olduğunu gördüm araştırıp. araştırdığımda twrp ile format ve güncelleme oluyormuş fakat bu işlerden anlamıyorum. ve mi hesabımı yanlışlıkla sildim ama telefona ilk onla girmiştim. format atılınca isteyecek mi, mi posta ve şifresini, o zaman ne yapıcam, yoksa eskisini istemeden yeni bi hesap kurabilicek miyim. yani format atmak istiyorum imei uçmadan ve android 10a (özellikle endonezya romuna) geçmek istiyorum. ama pek becerebileceğimi sanmam. telefoncuya gitsem isteklerimi yapabilirler mi? veya başka bi öneriniz var mı anlayabileceğim çözüm kendim pc ile halledebileceğim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Nescafe656 hocam tarafından hazırlanan aşağıdaki rehberi kullanarak endonezya romuna geçebilirsiniz.

Konuyu dikkatlice okuyarak gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Eğer yapamayacağınızı düşünüyorsanız tabii ki bir profesyonelden yardım almanız daha mantıklı olacaktır.

Oyla:
Üst Alt