S selimgklp Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sss Cihazım note 5 Yaş 43 Konum istanbul Katılım 19 Aralık 2018 Konular 3 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Mayıs 2020 #1 mi note 5 kullanıyorum müzik çalar yada youtube tan müzik dinlerken ses birden azalıyor yardımcı olursanız sevinirim..
mi note 5 kullanıyorum müzik çalar yada youtube tan müzik dinlerken ses birden azalıyor yardımcı olursanız sevinirim..
Kaan_M °¯\_(ツ)_/¯° Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kaan Cihazım Xiaomi Mi 5 Meslek Öğrenci Yaş 20 Konum İstanbul Katılım 20 Mayıs 2020 Konular 56 Mesajlar 1.377 Tepkime puanı 1.784 Puanları 138 31 Mayıs 2020 #2 Azalıp geri geliyorsa bildirim gelmiş olabilir bi dene sonra ne olduğunu burdan yine paylaş Oyla: Oyla 0 Downvote
S selimgklp Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sss Cihazım note 5 Yaş 43 Konum istanbul Katılım 19 Aralık 2018 Konular 3 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bildirimlerle yada başka birşeyle ilgisi yok, donanımsal olabilir belki ,ses tuşuylada ilgisi yok. acaba youtube den mp3 indiriyorum indirdiğim siteler mi mp3 lere müdahale ediyor.. Oyla: Oyla 0 Downvote
bildirimlerle yada başka birşeyle ilgisi yok, donanımsal olabilir belki ,ses tuşuylada ilgisi yok. acaba youtube den mp3 indiriyorum indirdiğim siteler mi mp3 lere müdahale ediyor..