Yardım Mi Note 3 yüz tanıma

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden, delta garantili mi note 3 aldım ancak şu yüz tanıma kısmını bir türlü bulamadım. Global versiyonda yok mu kalktı mı ne oldu?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
sharp daha iyidir sanırsam
Bende Sharp panel var renkler kontrast falan efsane de belli belirsiz beyaz fonlu yerlerde beyaz lekeler görünüyor çok dikkatli bakmak gerekiyor normal mi acaba diye sizde de Sharp olsaydı onu soracaktım.

Oyla:

Barishan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barishan
Cihazım
Note3
Konular
0
cantara hocamın dediği gibi custom romlarda var hocam. Bizzat kullanıyorum ve çok başarılı...
Merhaba bu coştum romu nasıl yukliyecem ben teli yeni aldım pek bir karışık geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bu coştum romu nasıl yukliyecem ben teli yeni aldım pek bir karışık geldi bana
Coştum da nasıl bı kelime olmuş costum rom nasıl yükleyecek ben pek bir karışık geldi bana

Coştum da nasıl bı kelime olmuş costum rom nasıl yükleyecek ben pek bir karışık geldi bana

Oyla:
Üst Alt