mi note 3 vs mi 6 - Kamera

Emir M.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
mi note 3
Konular
9
Merhabalar. İki telefon arasında arafta kaldım, mi note 3'un kamerası daha iyiymiş. Merak ettiğim nokta şu; mi 6'nın kamerası yazılımla mi note 3'un kamerası gibi iyi olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Yazılımı firmanın eklemesi lazım ki bence eklenmez

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Merhabalar. İki telefon arasında arafta kaldım, mi note 3'un kamerası daha iyiymiş. Merak ettiğim nokta şu; mi 6'nın kamerası yazılımla mi note 3'un kamerası gibi iyi olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam amiral gemilerle yarışan bir kameradan bahsediyoruz. Ha mi 6 da çöp telefon değil yani. Xiaomi hala amiral gemisi olarak onplan da tutuyor tabi bu sene çıkacak telefonlar nasıl olur teferruat.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Mi6 açıkçası gece çekimi harbiden çöp. Mi6 kullanıcısı olarak söylemem gerekiyor ama performans bakımından muazzam bir telefon. Kameraya önem vermediğim için Mi6 aldım, pişman değilim. Performans olarak Mi6, kamera bakımından Mi Note 3 daha iyi bir telefon. Gerçi Mi6 hala amiral gemisi olduğundan belki de kamera yazılımı alır, bilemeyiz.

Şunu da söyleyeyim, arasındaki performans farkını günlük hayatta fark edebilir misin bilmiyorum, Mi Note 3 kullanmadım ama kullandığı CPU gayet iyi.

Oyla:

Emir M.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
mi note 3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki mi note 3'un pil performansı ne seviyede? Bir de güncelleme konusunda üzer mi?

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Peki mi note 3'un pil performansı ne seviyede? Bir de güncelleme konusunda üzer mi?
Güncelleme konusunda üzmez de pil performansını kullanan abilere sormak lazım biri görürse cevaplar illa ki :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt