Yardım Mi note 3 ve Xiaomi ANC & USB-C kulaklık problemi

• Konbuyu başlatan cokoy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 707

cokoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi4
Konular
3
Gearbest'ten xiaomi ANC USB type c kulaklık satın aldım fakat kulaklik telefonun kulaklık ayar menüsünde yer almıyor, bu yüzden tam anlamiyla kulakliktan istediğim performansı alamıyorum. Telefonda global 9.1.4 yüklü, xiaomi firması mi note 3'e type c kulaklık çıkışı koyuyor, yine bu çıkışa sahip oldukca kaliteli kulaklık üretiyor fakat kulaklık telefon ile uyumsuz, özellikle bu telefonda zaten yazılım destegi yetersiz yeni yazılım güncellemesi ne zaman gelecek belli değil, ki gelse bile acaba bu sorun giderilir mi o da belli degil, acikcasi ne yapacağımı bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam aynı konudan iki tane açmışsın.resmini gönderdiğin menü xiaomi nin bize yaptığı bi kıyak aslında,kulaklık ya kulakiçidir ya kulakdışı ya kafa bantlıdır ki hepsini fazlasıyla koymuşlar zaten.sen illa kullandığın markanın ismini istiyorsun orda sanırım?

Oyla:

cokoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı konudan iki tane açmışsın.resmini gönderdiğin menü xiaomi nin bize yaptığı bi kıyak aslında,kulaklık ya kulakiçidir ya kulakdışı ya kafa bantlıdır ki hepsini fazlasıyla koymuşlar zaten.sen illa kullandığın markanın ismini istiyorsun orda sanırım?
Yanlışlıkla iki tane açmışım, yineticilerden bir tanesinin silinmesini rica ettim. Kullandığim markanın ismini istemekle alakali bir şey değil, kulaklığı bagladigimda menü deaktif olmakta, ekolizer i bile kullanamıyor sunuz, yani telefon sizin kablolu kulaklık bagladiginizi görmüyor, siz hangi kıyak tan söz ediyorsunuz, fotografta da göründüğü gibi kulaklık menusu aktif değil.

Ekli dosyalar

• IMG-20180317-WA0001.jpg
    IMG-20180317-WA0001.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yanlışlıkla iki tane açmışım, yineticilerden bir tanesinin silinmesini rica ettim. Kullandığim markanın ismini istemekle alakali bir şey değil, kulaklığı bagladigimda menü deaktif olmakta, ekolizer i bile kullanamıyor sunuz, yani telefon sizin kablolu kulaklık bagladiginizi görmüyor, siz hangi kıyak tan söz ediyorsunuz, fotografta da göründüğü gibi kulaklık menusu aktif değil.
Hocam bende de aktif değildi kulaklık taktım aktif oldu. Eu beta rom kullanıyorum.bı kısım bende hep çalışıyor

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Mi5s global beta kullanıyorum. Ayarlarda Xiaomi'nin yeni Noice Canceling kulaklığı mevcut. Çok önemli ise sizin için betaya geçip deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt