Yardım Mi Note 3 Uygulamalar Durduruldu Hatası Veriyor

goktug33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ald
Cihazım
xiaomi
Konular
12
Arkadaşlar bugün xiaomi mi note 3 aldım telefonu açtım instgram vs uygulamalar durduruldu hatası veriyor lütfen çözüm bulun!

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cihazınıza ait güncelleme olması lazım, "Sistem Güncellemeleri" kısmına girip kontrol eder misiniz, güncelleme var ise indirip kurmanızı öneririm, kendisi otomatik kuruyor zaten, umarım güncelleme sonrası düzelir sorun ve güncellemeden sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürün.
Lggy azalea hocamızın dediği gibi cihazınıza ait birden çok güncelleme yayınlanmış sizin şuan ki sürümünüzden bu yana :)
Güncelleyiciden romunuzu otomatik güncellemeyi deneyin. Eğer hata verirse söyleyin farklı bir yöntem söyleriz :)
Hata verirse bir iki defa daha denemeyi unutmayın. Bazen ilk defa da değil 2. 3. Defa da oluyor :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

goktug33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ald
Cihazım
xiaomi
Konular
12
Lggy azalea hocamızın dediği gibi cihazınıza ait birden çok güncelleme yayınlanmış sizin şuan ki sürümünüzden bu yana :)
Güncelleyiciden romunuzu otomatik güncellemeyi deneyin. Eğer hata verirse söyleyin farklı bir yöntem söyleriz :)
Hata verirse bir iki defa daha denemeyi unutmayın. Bazen ilk defa da değil 2. 3. Defa da oluyor :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncelleme yüzde yüze gelince güncelleme kaynağını dogruluyamadi diye hata veriyor.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
MIUI 9.5.4.0 Global Kararlı
bunu pc den indirip telefona atsam olurmu olursa da nereden indircem ?

Olur tabi, indirip "downloaded_rom" klasörünün içine atın, telefondan güncelleyiciyi açıp sağ üstteki üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketi seç" kısmından attığınız klasördeki romu seçip kurulumu başlatın.

Oyla:

goktug33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ald
Cihazım
xiaomi
Konular
12
Olur tabi, indirip "downloaded_rom" klasörünün içine atın, telefondan güncelleyiciyi açıp sağ üstteki üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketi seç" kısmından attığınız klasördeki romu seçip kurulumu başlatın.
Peki nereden indircem

Oyla:
Üst Alt