Fabrika ayarlarina sifirla hocam yada guncellemeleri kontrol et varsa onlari yükle gecer. Bende kullaniyorum hic rastlamadim.Arkadaşlar bugün xiaomi mi note 3 aldım telefonu açtım instgram vs uygulamalar durduruldu hatası veriyor lütfen çözüm bulun!
Derin bir nefes alın, evet şimdi verin.Çok ta önemli bir problem değil hocam ama öncelikle diğer hocalarımın dediği gibi başlığı bir düzeltin de ne oldu acaba diye merakla girdim konuya. Cihazı fabrika ayarlarına alabilir yeniden kurulumu yapabilirsiniz. Durduruldu hatası veren uygulama verilerini temizleyebilirsiniz. Bunları bir deneyin.
2 Yoluda denedim.
BL kilidi açıksa fastboot ile kullanmakta olduğunuz romu flashlayın, yada bir önceki sürüme dönün. Büyük ihtimal yazılımdan kaynaklı. (Romdan.)
Ayarlar Cihaz hakkında bölümünden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yapcaz ben bu konularda tecrübesizim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inş kötü bişe yoktur.